The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-BayerLeverkusen-21.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 31ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές για να μπουν στο τελικό TOP-4 της γερμανικής ελίτ, οπότε η επερχόμενη συνάντηση σίγουρα ότι βγει πολύ ενδιαφέρουσα, ίσως και αποτελεσματική. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά αφήνουν επίσης καλές πιθανότητες και για τους φιλοξενούμενους.

Στην τέταρτη θέση

Μετά από 30 γύρους στη Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, έχοντας στο ενεργητικό της 51 βαθμούς, το ίδιο αριθμό έχει και ο μελλοντικός αντίπαλος. Στην έδρα τους οι «μαύρο-κίτρινοι» έπαιξαν 15 αγώνες, όπου σημείωσαν 8 νίκες και 4 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 35:19.

Μετά το Κύπελλο

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν το περασμένο μεσοβδόμαδο έπαιξε αγώνα κυπέλλου εναντίον Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος τελείωσε με την ήττα των «φαρμακοποιών» με σκορ 2:6. Στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος η Λεβερκούζεν βρίσκεται πιο ψηλά από την Ντόρτμουντ, αν και στους βαθμούς έχουν ισότητα, το θέμα είναι ότι οι «φαρμακοποιοί» έχουν καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες. Εκτός έδρας η ομάδα του Herrlich έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, είναι η δεύτερη στατιστική εκτός έδρας στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν έχει μπροστά αρκετά καλό πρόγραμμα παιχνιδιών, γι’ αυτό οι «φαρμακοποιοί» δεν θα πουν όχι στην ισοπαλία στην επικείμενη συνάντηση, η οποία θα διατηρήσει το πλεονέκτημα των «λιονταριών» έναντι των «σφιγγών». Με τη σειρά τους οι «μαύρο-κίτρινοι» θα κάνουν τα πάντα για νε νικήσουν στο επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λεβερκούζεν δε θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *