The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-BorussiaDortmund-BayerLeverkusen-24.02

Μπουντεσλίγκα

Signal Iduna Park, Ντόρτμουντ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στη γερμανική πόλη του Ντόρτμουντ, θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι του 23ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, όπου η τοπική Μπορούσια μπροστά στους οπαδούς της θα αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν. Αυτός είναι ένας πολύ δύσκολος και ενδιαφέρων αγώνας, οπότε ας το εξετάσουμε μαζί…

Πέντε αγώνες χωρίς νίκη

Αυτή τη στιγμή η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος στη Γερμανία, αλλά σταδιακά η ομάδα χάνει το πλεονέκτημά της. Αυτή τη στιγμή η διαφορά της Μπάγερν από τις «σφίγγες» αποτελεί μόνο τρεις βαθμούς, εξαιτίας τριών ισοπαλιών στην Μπουντεσλίγκα στη σειρά. Εκτός από αυτές τις ισοπαλίες η ενδεκάδα του Lucien Favre σημείωσε και δύο ήττες την ίδια περίοδο – 3:4 (μετά από πέναλτι) με Βέρντερ Βρέμης στο Κύπελλο Γερμανίας και 3:0 με την Τότεναμ στο Champions League. Έτσι, τώρα η Ντόρτμουντ έχει 5 αγώνες χωρίς νίκη.

Δύσκολη περίοδος

Ταυτόχρονα η Λεβερκούζεν σταδιακά συνέρχεται και έχει ήδη ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Φυσικά, θα είναι πολύ δύσκολο για τη Λεβερκούζεν να ανέβει ψηλότερα, καθώς είναι 5 βαθμούς πίσω από τη ΡΜ Λειψίας, αλλά με τον τρέχοντα ρυθμό αυτό καθιστά δυνατό. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Peter Bose κέρδισε τους τελευταίους 4 γύρους, παίζοντας με συνολικό σκορ 13:2. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Πέμπτη οι «φαρμακοποιοί» δεν κατάφεραν στην έδρα τους να νικήσουν την Κρασνοντάρ (1:1), γι’ αυτό και αποκλείστηκαν από το Europa League.

Πρόβλεψη

Ναι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση, ενώ η Λεβερκούζεν φαίνεται ότι έχει προσθέσει αρκετά. Ωστόσο, στην πραγματικότητα οι «φαρμακοποιοί» θα είναι κουρασμένοι και ηθικά κατασταλμένοι με τον αποκλεισμό από το Europa League. Έτσι, είναι πολύ πιο λογικό να στοιχηματίσετε εδώ στους γηπεδούχους, για τους οποίους αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία να «δηλώσουν» και πάλι τους εαυτούς τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *