The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-Wolfsburg-14.01

Μπουντεσλίγκα

SignalIdunaPark“, Ντόρτμουντ

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ στην έδρα της. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο και επιθυμούν να ξεκινήσουν τον δεύτερο γύρο με θετικά συναισθήματα. Η Μπορούσια τελείωσε το 2017 με μια σειρά νίκες, αλλά έχασε στο Κύπελλο οι “σφίγγες” έχασαν από την Μπάγερν με σκορ 1:2. Τώρα οι “μαύρο-κίτρινοι” θα επικεντρωθούν στη Μπουντεσλίγκα και το Γιουρόπα Λιγκ. Με τη σειρά της η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας, καθόλου μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο πρωταρχικός στόχος των «λευκό-πράσινων» για τη σεζόν είναι να διατηρήσουν τη θέση στην ελίτ.

Έβαλε τα πράγματα στη σειρά

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε, αλλά έδωσε μάχη, και πριν από την ήττα από τη νυν πρωταθλήτρια της Γερμανίας οι «σφίγγες» ήταν σε θέση να νικήσουν τη Μάιντς και τη Χοφενχάιμ, αυτά ήδη συνέβησαν με τον Peter STÖGER, ο οποίος πριν για πολύ καιρό εργάστηκε στην Κολωνία. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει στο ενεργητικό 28 βαθμούς, τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει η Μπάγερ, ΡΜ Λειψίας, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Στο κάτω μέρος

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 12η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα με 19 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι τέσσερις μονάδες περισσότερα από τη Βρέμη, η οποία βρίσκεται σε μια ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Εκτός έδρας οι «λύκοι» στο γερμανικό πρωτάθλημα έπαιξαν οκτώ αγώνες, στους οποίους σημείωσαν μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 7:9.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει το 2018 με τη νίκη, οι “σφίγγες” ήδη χρωστάνε στους οπαδούς τους. Στον ίδιο γύρο η ΡΜ Λειψίας και η Σάλκε παίζουν μεταξύ τους, οι “βασιλικοί μπλε” είναι πολύ πιθανό να χάσουν τους βαθμούς, αντίστοιχα, η νίκη της Κυριακής μπορεί να φέρει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στη δεύτερη θέση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *