The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 2 Νοεμβρίου 2019

БоруссияД-Вольфсбург-02.11b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στον δέκατο γύρο της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ θα συναντηθεί με τη Βόλφσμπουργκ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 02.11.2019 στις 4:30 μμ. Στο Στάδιο Βεστφάλεν.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τον τελευταίο καιρό, για να το θέσω ήπια, δεν εντυπωσιάζει. Η ομάδα του Λισιέν Φαβρ ξεκίνησε αρκετά καλά την σεζόν, έχοντας κερδίσει το Σούπερ Καπ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, αλλά τον τελευταίο καιρό έχασε το δρόμο της και χάνει βαθμούς από γύρο σε γύρο. Στους τελευταίους αγώνες οι «σφίγγες» νίκησαν την Γκλάντμπαχ (1:0), έπαιξαν ισοπαλία με την Άιντραχτ (2:2), Βέρντερ Βρέμης (2:2), Φράιμπουργκ (2:2) και Σάλκε (0:0).

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ, με τη σειρά της, δείχνει καλό παιχνίδι και στιγμές-στιγμές διεκδικεί κιόλας την πρώτη θέση. Η ομάδα δεν έχει χάσει ακόμα σε κανένα τουρνουά όπου συμμετέχει χάρη στην εξαιρετική άμυνά της, η οποία έχασε λιγότερα γκολ από οποιαδήποτε άλλη γερμανική ομάδα. Στους πρόσφατους αγώνες οι «λύκοι» έπαιξαν ισοπαλία με την Χόφενχαϊμ (1:1) και τη ΡΜ Λειψίας (1:1), νικώντας τη Μάιντς (0:1) και την Ουνιόν Βερολίνου (1:0).

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ είναι τώρα πιο σταθερή από την Ντόρτμουντ, έτσι μπορείτε να περιμένετε απ’ αυτούς σίγουρο παιχνίδι στο Iduna Park Signal. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παίζει διστακτικά στην άμυνα και εκμεταλλεύεται λίγες ευκαιρίες, κυλώντας τον τελευταίο καιρό σε μια συνήθη υπεράσπιση του σκορ, κάτι που δεν συμβαίνει τόσο συχνά. Οι «σφίγγες» ούτως ή άλλως χάνουν σημαντικούς βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι:νίκη της Βόλφσμπουργκ με χάντικαπ +1,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *