The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Γλάντμπαχ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 7 Δεκεμβρίου 2019

БоруссияМ-Бавария-07.12b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Borussia Park

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θα συναντηθεί με τη Μπάγερν Μονάχου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 07/12/2019 στις 4:30 μ.μ. στο Borussia Park.

Γλάντμπαχ

Η Γλάντμπαχ εναντίον των υπόλοιπων ομάδων της Μπουντεσλίγκα ξεχώρισε καλά και ανέβηκε ακόμη και στην πρώτη θέση. Η ομάδα δεν διαφέρει πολύ από τους ανταγωνιστές, το πρόγραμμα αγώνων την βοήθησε και το γεγονός ότι οι ηγέτες δεν είχαν τραυματισμούς. Στους πρόσφατους αγώνες η ομάδα έχασε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ  (1:0) και την Ούνιον Βερολίνου (2:0), νικώντας την Άιντραχτ (4:2), την Μπάγερ (1:2) και την Βέρντερ (3:1).

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν πολύ ασταθής αυτή τη σεζόν. Η ομάδα με επικεφαλής τον Νίκο Κόβατς έχανε συχνά βαθμούς, έχασε ηγετική θέση στο πρωτάθλημα, αλλά στο Champions League όλη την ώρα ήταν στην πρώτη θέση. Μετά την παραίτηση του Κόβατς η ομάδα του Μονάχου βομβάρδισε με βεβαιότητα τη Μπορούσια Ντόρτμουντ  (4:0), η οποία της έκλεψε το Σούπερ Καπ και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ κατέστρεψε τη Φορτούνα από το Ντίσελντορφ.

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μενχενγκλάντμπαχ, η Μπάγερν Μονάχου είναι ξεκάθαρο φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Το θέμα είναι ότι η ομάδα του Rose είχε πολύ χάλια εμφάνιση στον αγώνα ενάντια στο Ούνιον Βερολίνου και είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντισταθεί στη μηχανή του Μονάχου. Η Μπάγερν, εμπνευσμένη από την ελευθερία του νέου προπονητή Flick, πρέπει να συνεχίσει το συντριπτικό της βάδισμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *