The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπολόνια εναντίον Κάλιαρι: προγνωστικά για στοίχημα

Болонья-Кальяри-31.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάντιο Ρενάτο Νταλλ’Άρα

Στην τελευταία συνάντηση της 11ης αγωνιστικής της Serie A θα παίξουν μεταξύ τους Μπολόνια και Κάλιαρι, το προγνωστικό για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Μπολόνια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους ηγέτες

Μετά τα αποτελέσματα 10 γύρων, η Μπολόνια σημείωσε 12 βαθμούς και καταλαμβάνει την 13η θέση της βαθμολογίας. Η νίκη στην επερχόμενη μάχη θα βελτιώσει σημαντικά την κατάστασή της, ο σύλλογος μπορεί να φτάσει την όγδοη Βερόνα, κάτι που μπορεί να είναι ένα καλό κίνητρο. Η ομάδα έχασε τις δύο τελευταίες συναντήσεις, αν και έπαιξε με τους κορυφαίους, πρώτα έχασε εντός έδρας από τη Μίλαν με 2:4 και στη συνέχεια εκτός έδρας από τη Νάπολι 0:3. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι παίκτες του Σίνισα Μιχαήλοβιτς φαίνονται καλοί, τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να βγπουν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Σαρδηνοί πρέπει επειγόντως να ξεφύγουν από τον πάτο

Η Κάλιαρι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με τη θέση της, καθώς η ομάδα καταλαμβάνει την τελευταία γραμμή στη Serie A. Η κατάσταση δεν είναι απελπιστική, γιατί η νίκη θα επιτρέψει να φτάσει τη 15η Σαμπντόρια. Στον τελευταίο γύρο οι Σαρδηνοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν εντός έδρας κόντρα στη Ρόμα, χάνοντας 1:2, αν και κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο σύλλογος έχει δύσκολη στελέχωση, τέσσερις παίκτες σίγουρα δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, άλλοι έξι για τους ίδιους λόγους είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις συναντήσεις αυτών των συλλόγων η γηπεδούχος ομάδα έχει πάντα το πλεονέκτημα και οι φιλοξενούμενοι σπάνια κερδίζουν. Η τάση επιβεβαιώθηκε την περασμένη σεζόν, όταν οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Μπολόνια κέρδισε 3-2 και η Κάλιαρι απάντησε 1-0.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων, η Μπολόνια είναι το φαβορί της επερχομένης συνάντησης, ενώ η απόδοση στην επιτυχία των γηπεδούχων σταδιακά μειώνεται. Δεν θα είμαστε τόσο κατηγορηματικοί εδώ, καθώς περιμένουμε το παιχνίδι με τρία αποτελέσματα. Η Κάλιαρι δεν έχει πού να υποχωρήσει, η ομάδα θα έρθει για να κερδίσει. Εδώ, θεωρούμε πολλά υποσχόμενο το στοίχημα στην ανταλλαγή τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *