The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπολόνια εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

Аталанта-Наполи-05.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Ρενάτο Νταλλ’Άρα

Η δέκατη έβδομη αγωνιστική της Serie A θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα στη Μπολόνια, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Αταλάντα.
Μπολόνια
Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις, η Μπολόνια κέρδισε νίκες επί της Μόντσα (2:1), της Τορίνο (2:1) και της Σασουόλο (3:0), αλλά ηττήθηκε από την Ιντερ (1:6) και τη Ρόμα (0:1). Έτσι, οι Φελσινέι έχουν κερδίσει 19 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 20:26 και βρίσκονται στην ενδέκατη θέση που τους ταιριάζει απόλυτα.
Αταλάντα
Η Αταλάντα πέρασε το πρώτο τρίμηνο της εκστρατείας στον αγώνα για τον τίτλο, αλλά ακολούθησε μια προβλέψιμη πτώση. Έχοντας ξεπεράσει την Έμπολι με 2:0, στις επόμενες τέσσερις περιπτώσεις η «Θεά» σκόνταψε με Νάπολι (1:2), Λέτσε (1:2), Ίντερ (2:3) και Λα Σπέτσια (2:2). Ως αποτέλεσμα, υπήρξε πτώση στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:17.
Πρόβλεψη
Σε αυτό το ματς η Αταλάντα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο δρόμο των νικών, αλλά δεν θα της είναι εύκολο να σπάσει την αντίσταση της πολύ ανένδοτης Μπολόνια. Κατά τη γνώμη μου, και οι δύο ομάδες θα παίξουν από την επίθεση και τελικά θα ανταλλάξουν εύστοχα σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *