The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπολόνια εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Болонья-Интер-27.04_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022, 9:15 μ.μ.

Στάντιο Ρενάτο Νταλλ’Άρα

Την Τετάρτη, η Λίβερπουλ θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στα ημιτελικά του Champions League. Όμως η Serie A θα είναι για το «ζέσταμα» στο βασικό Κύπελλο Ευρώπης. Ειρωνικά θα υπάρχει και μια πρόσφατη αντίπαλος των παικτών του Μερσεϊσάιντ, η Ίντερ, που θα παίξει λίγο νωρίτερα στο γήπεδο της Μπολόνια. Θα εμποδίσει η τωρινή ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στα σχέδια της παλιάς τους ομάδας από τη Μίλαν; Το κοινό του ιστότοπου δημοσίευσε αναλυτική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 27 Απριλίου 2022.

Η Μπολόνια δεν παίζει με βάση τους στόχους του τουρνουά, αλλά για χάρη του τεχνικού της

Η «Rossoblou» είναι παράδειγμα της «προπονητικής» ομάδας. Τεράστιο ρόλο παίζει η φιγούρα του χαρισματικού τεχνικού, του Μιχαΐλοβιτς. Ο Σίνισα παρείχε σταθερά καλό επίπεδο ενός μάλλον μέτριου, από πλευράς οικονομικών και δυνατοτήτων, έργου. Έτσι ήταν και τώρα, και το συνηθισμένο καθήκον, να μην αποκλειστούν, μπορεί να θεωρηθεί ήδη ολοκληρωμένο εδώ και πολύ καιρό. Αλλά και τώρα, οι «ερυθρομπλε», τον Απρίλιο, έδειχναν αξιοπρεπείς, φαίνεται πως με αυτόν τον τρόπο θέλουν να στηρίξουν τον τεχνικό τους, για τον οποίο ήρθε η ώρα για έναν νέο κύκλο θεραπείας για τον καρκίνο. Πρώτον, οι παίκτες του Σέρβου κράτησαν το 0-0 στο Μιλάνο με τον ομώνυμο σύλλογο. Στη συνέχεια κατάφεραν να κερδίσουν τη Σαμπντόρια, ενώ με τη Γιουβέντους η νίκη ματαιώθηκε με γκολ του Βλάχοβιτς στην παράταση. Όμως με την Ουντινέζε, οι ίδιοι οι γηπεδούχοι απέφυγαν την ήττα, φέρνοντας το παιχνίδι στο 2-2.

Η Ίντερ πρέπει να κερδίσει μόνο αν θέλει να κρατήσει το Scudetto

Οι Νερατζούρι μπορούν να κερδίσουν τα πάντα στην εγχώρια αρένα αυτή τη σεζόν. Ήδη κατάφεραν να κερδίσουν το Σούπερ Καπ, ο Alexis Sanchez σημείωσε το νικητήριο γκολ στα 120+ λεπτά. Την περασμένη εβδομάδα, μετά την νίκη επί της Μίλαν στο ντέρμπι, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι πέρασαν στον τελικό του κυπέλλου της χώρας. Αλλά, φυσικά, ο βασικός στόχος είναι ο αγώνας για τη διατήρηση του τίτλου του πρωταθλήματος. Πολλά έχουν αλλάξει εδώ τον Απρίλιο: ενώ οι ανταγωνιστές, Μίλαν και Νάπολι, άρχισαν να κουτσαίνουν και να χάνουν πόντους, οι «γαλαζομαύροι» μπόρεσαν να μεταμορφωθούν. Η παύση για αγώνες των εθνικών βοήθησε να ανέβει η δυναμική και να βγουν από την ύφεση που συνεχιζόταν από τον Φεβρουάριο. Νίκησαν τη Γιουβέντους στην έδρα της, στη συνέχεια τη Βερόνα και τη Λα Σπέτσια. Και μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου επικράτησαν της του Ρόμα Μουρίνιο. Στο 52ο λεπτό η Ίντερ προηγείτο με 3-0 και μόνο στο τέλος ο Μχιταριάν πέτυχε γκολ γοήτρου από πάσα του Σομουροντόφ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ίντερ έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα στις αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Και, το πιο σημαντικό, αποδείχθηκε ότι κέρδισε και στους 3 τελευταίους αγώνες με την Μπολόνια.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ «μυρίστηκε αίμα» και θέλει ξεκάθαρα να κερδίσει το «διπλό». Καταλαβαίνει ότι πρέπει μόνο να κερδίσει, και θα το κάνει με χάντικαπ «-1 γκολ» (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *