The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα (Πορτογαλία) εναντίον Άρσεναλ (Αγγλία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Арсенал-18.02b

Europa League – Γύρος των 32 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρώμη. Στάδιο «Olimpico»

Το πρόγραμμα των 32 του Europa League θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Μπενφίκα και της Άρσεναλ.

Μπενφίκα

Μετά από δεκαεννέα γύρους του πρωταθλήματος Πορτογαλίας η Μπενφίκα κατέχει μια χαμηλή για τον εαυτό της τέταρτη θέση και η διαφορά από τον ηγέτη αποτελεί ήδη δεκατρείς βαθμούς. Ωστόσο το φθινόπωρο οι «αετοί» ήταν σε καλή κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τη δεύτερη θέση τους στον όμιλο του Europa League μαζί με τους Rangers, Standard και Lech.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ σημείωσε τους μέγιστα δυνατούς 18 βαθμούς σε συναντήσεις με τους Μόλντε, Ράπιντ και Ντάνταλκ, κάτι που κάνει μεγάλη αντίθεση με την απόδοσή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Παρά την πρόσφατη θεαματική νίκη με σκορ 4-2 επί της Λιντς, οι «κανονιέρηδες» είναι μόλις δέκατοι με μια φανταστική πιθανότητα να φτάσουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά η έμφαση της Άρσεναλ στην αξιοπρεπή απόδοση στο Europa League θα παίξει σίγουρα βασικό ρόλο σε αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν τουλάχιστον να αποφύγουν την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *