The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον PSV Αϊντχόφεν: προγνωστικά για στοίχημα

Бенфика-Рейнджерс-05.11b

Champions League – ΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Τα πλέι οφ των προκριματικών του Champions League είναι ένα από τα πιο κρίσιμα και δύσκολα στάδια, ο γύρος των ομίλων βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, αλλά οι αντίπαλοι είναι ήδη πολύ σοβαροί. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπενφίκα – PSV Αϊντχόφεν, τι να περιμένετε από το πρώτο παιχνίδι;

Οι «αετοί» παίζουν χωρίς λάθη

Η Μπενφίκα μπορεί να είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό του, καθώς έχει κερδίσει όλες τις επίσημες συναντήσεις αυτή τη σεζόν μέχρι τώρα. Στην πρόκριση του Champions League οι «αετοί» πέρασαν ήδη από τη Σπαρτάκ Μόσχας, κερδίζοντας με σιγουριά τους Μοσχοβίτες σε δύο παιχνίδια με το ίδιο σκορ 2:0. Όλα είναι ομαλά και στο πρωτάθλημα, κερδίσανε τη Moreirensi εντός έδρας και στον τελευταίο γύρο την Αρούκα  – 2:0. Ο Ουκρανός νεοφερμένος Roman Yaremchuk ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι, στον αγώνα με την προαναφερθείσα Αρούκα, στον λογαριασμό του είναι ένα γκολ και μια ασίστ, καθώς και η τίτλος του καλύτερου παίκτη του αγώνα. Οι Βερτόνγκεν και Σεφέροβιτς δεν θα βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών στη επερχόμενη μάχη.

Ανελέητη PSV Αϊντχόφεν

Μέχρι στιγμής η PSV Αϊντχόφεν παίζει υπέροχα, καταστρέφοντας όλους στο δρόμο της. Η ομάδα έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, επικρατώντας της Άγιαξ με σκορ 4-0. Στην πρόκριση του Champions League κατάφερε να νικήσει δύο φορές τη Γαλατασαράι – 5:1 και 2:1, και στη συνέχεια τη Μίντιλαντ – 3:0 και 1:0. Στην εγχώρια αρένα κατάφεραν να παίξουν μόνο έναν αγώνα, κερδίζοντας την Χεράκλες Άλμελο εκτός έδρας με σκορ 2:0. Η PSV έχει επίσης απώλειες προσωπικού, τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να παίξουν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν πολλές φορές στα κύπελλα Ευρώπης, οι Πορτογάλοι κέρδιζαν πιο συχνά, η τελευταία μάχη έγινε το 2011, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa League, τότε η Μπενφίκα κέρδισε εντός έδρας 4:1 και έπαιξε 2:2 εκτός έδρας. Η πιο σημαντική μάχη έγινε το 1988, όταν οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στον τελικό του Champions League, τότε η PSV κέρδισε στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Οι Λισαβόνοι έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, αν και όλα εξαρτώνται από τον παράγοντα της έδρας. Και οι δύο αντίπαλοι είναι σε εξαιρετική φόρμα τώρα, οπότε θα έχουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Αναμένεται αγώνας με αντεπιθέσεις. Στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 φαίνεται δικαιολογημένο (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *