The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Φενερμπαχτσέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Benfica(Por)-Fenerbahce(Tur)-07.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

“Estádio do Sport Lisboa e Benfica”, (da Luz), Λισσαβώνα

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η πορτογαλική Μπενφίκα θα αγωνιστεί με την τουρκική ομάδα Φενερμπαχτσέ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι «αετοί» έχουν εμπειρία και καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ οι τουρκικές ομάδες ιστορικά αδύναμα μπαίνουν στη σεζόν, επιπλέον, στη σύνθεση τα «καναρίνια» είναι κατώτερα από το μέλλον αντίπαλό τους.

Μέσω του ΔΚΠ

Η Μπενφίκα στα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου συμμετείχε στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών, οι «αετοί» στην διαδικασία των πέναλτι κατάφεραν να κερδίσουν την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην διαδικασία των πέναλτι μετά από ισοπαλία 2:2, με την Γιουβέντους οι Πορτογάλοι έπαιξαν ισοπαλία 1:1, αλλά έχασαν από τις «ζέβρες» στα πέναλτι, έχασαν επίσης από την γαλλική Λυών Ολιμπίκ 2:3. Σε γενικές γραμμές, καλά αποτελέσματα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπενφίκα σκόραρε σε κάθε αγώνα.

Οι αντίπαλοι στα φιλικά είναι πιο αδύναμοι

Εάν η Μπενφίκα έπαιξε με τις ισχυρότερες ευρωπαϊκές ομάδες, οι αντίπαλοι της Φενέρ ​​ήταν: Φέγενορντ, Αλτίνορντου, Φούλαμ και Κάλιαρι. Μόνο οι Ολλανδοί μπορεί να θεωρηθούν σοβαροί αντίπαλοι, όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ ασθενέστερες, οπότε είναι λάθος να μετράμε τους Τούρκους από αυτά τα παιχνίδια. Αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι οι σύλλογοι από τη Μικρά Ασία ιστορικά αδύναμα μπαίνουν στη σεζόν, αυτό οφείλεται κυρίως στην καθυστερημένη έναρξη του τοπικού ελίτ πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Στη μονομαχία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, η Μπενφίκα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι «αετοί» είχαν πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες του ΔΚΠ, αν και οι αντίπαλοι των Λισαβόνιων ήταν δυνατές Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Λυών. Η Φενέρ ​​πέτυχε επίσης μια σειρά από νίκες, σε γενικές γραμμές, οι Τούρκοι απέκτησαν καλή αγωνιστική φόρμα, αλλά αν μπορέσουν τα «καναρίνια» να αντιμετωπίσουν άξια τους «αετούς» αποτελεί μεγάλο ερώτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπενφίκα με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *