The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Τοντέλα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Тондела-04.06b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio da Luz (Λισαβόνα)

Στις 4 Ιουνίου η Μπενφίκα και η Τοντέλα θα πραγματοποιήσουν τον αγώνα τους στον 25ο γύρο του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ακολουθεί μια αιτιολογημένη πρόβλεψη από τους ειδικούς μας.

Ο «αετοί» θα αγωνιστούν για όλα τα τρόπαια

Πριν φύγει σε αναγκαστική άδεια η Μπενφίκα είχε μια σαφή κρίση. Οι «αετοί» αποκλείστηκαν από τα πλέι-οφ του Europa League, χάνοντας στους 32, καθώς και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έπεσαν επίσης. Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Μπενφίκα κέρδισε μόνο έναν αγώνα. Οι «αετοί» όχι μόνο άφησαν τους ανταγωνιστές, αλλά επέτρεψαν στην Πόρτου να τους προσπεράσει ένα βαθμό. Τώρα το υπόλοιπο της σεζόν θα αφιερωθεί στη μάχη με τους «δράκους» για τον τίτλο, εναντίον τους οι παίκτες της Λισαβόνας θα παίξουν στον τελικό του Πορτογαλικού Κυπέλλου. Λόγω τραυματισμών τον αγώνα θα χάσουν τέσσερις παίκτες, οι πιο αξιοσημείωτες απώλειες θα είναι του Almeida και του Seferovich.

Η βούληση της Τοντέλα

Στην ελίτ του πορτογαλικού ποδοσφαίρου η Τοντέλα παίζει μόνο πέμπτη σεζόν, ο σύλλογος έφτασε εδώ το 2015 και ως εκ θαύματος δεν έχει αποκλειστεί ακόμα. Η ομάδα έχει επανειλημμένα δείξει τον χαρακτήρα της, βγάζοντας δυνατά τέλη του πρωταθλήματος, τα οποία επέτρεπαν πάντα να διατηρήσουν θέση στην ελίτ. Αυτή η σεζόν δεν πρέπει να είναι τόσο νευρική για την ομάδα, αν και ο σύλλογος καταλαμβάνει χαμηλή 14η θέση, αλλά από η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι άνετη, 9 βαθμοί. Πριν από το διάλειμμα η ομάδα είχε μια σειρά από πέντε αγώνες χωρίς νίκες, κάτι που είναι απίθανο να διακοπεί στο επερχόμενο παιχνίδι.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην ιστορία τους οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους 9 φορές, οι αγώνες τους δεν έληξαν ποτέ με ισοπαλία. 8 φορές η Μπενφίκα γιόρτασε τη νίκη της και μια φορά η Τοντέλα.

Πρόβλεψη

Είναι επικίνδυνο να στοιχηματίζετε μεγάλα ποσά σε τέτοιες μάχες, η Μπενφίκα είναι πιο δυνατή και πρέπει να κερδίσει, αλλά κανείς δεν γνωρίζει την αγωνιστική  φόρμα των ομάδων. Επιπλέον, η Τοντέλα είναι σε θέση να αντισταθεί. Πιστεύουμε ότι οι αετοί πρέπει να ξεκινήσουν με μια θεαματική νίκη, οπότε στοιχηματίζουμε για την επιτυχία τους με χάντικαπ -1,5 γκολ. Ταυτόχρονα, σας προτείνουμε να ποντάρετε εδώ online για να δείτε τουλάχιστον το σχέδιο του παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπενφίκα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *