The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας

benfica-sporting-11-12

Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, 8:00 μ.μ.

Ντα Λουζ

Έχοντας υπέστη την πρώτη ήττα σε αυτό το πρωτάθλημα, η Μπενφίκα αναβίωσε την ίντριγκα τις παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα εναντίον Σπόρτινγκ. Έτσι, η ήττα στον τελευταίο γύρο από τη Μαρίτιμο 2:1 διέκοψε το αήττητο σερί των “αετών” από τα 11 παιχνίδια στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν από αυτό η Μπενφίκα κέρδισε τη Μορειρένσε 3:0, Paços de Ferreira 3:0 και Μπελενένσες 0:2 και έπαιξε ισοπαλία με την Πόρτο 1:1. Ως αποτέλεσμα, έχοντας σκοράρει 29 πόντους με συνολική βαθμολογία 27:7, η Μπενφίκα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη.

Μετά από μια σειρά λαθών τα “λιοντάρια” απόκτησαν καλή κατάσταση και πλησίασαν πολύ κοντά τον ηγέτη του πρωταθλήματος. Έτσι, στους τελευταίους πέντε γύρους η Σπόρτινγκ σκόραρε 11 από 15 πιθανά βαθμούς, όπου έπαιξε ισοπαλία με την Τοντέλα 1:1, Νασιονάλ 0:0, καθώς και νίκησε την Αρόκα 3:0, Μποαβίστα 0:1 και Σετουμπάλ 2:0. Ως αποτέλεσμα, έχοντας σημειώσει 27 πόντους με συνολικό σκορ της 23:10, η Σπόρτινγκ βρίσκεται στη 2η θέση στην κατάταξη, 2 μονάδες πίσω από την Μπενφίκα.

Πρόβλεψη

Η ιστορία των τελευταίων πέντε αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων παραμένει στο πλευρό της Σπόρτινγκ. Έτσι, τα “λιοντάρια” κέρδισαν 3 συναντήσεις, μία έπαιξαν ισοπαλία και ένας αγώνας ήταν υπέρ της Μπενφίκα. Η Μπενφίκα κέρδισε εντός έδρας της 4 νίκες σε πέντε παιχνίδια, παίζοντας αυτές τις συναντήσεις με συνολική βαθμολογία 14:2. Η Σπόρτινγκ εκτός έδρας από αυτή την άποψη είναι λίγο κατώτερη. Νομίζω ότι η Μπενφίκα θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα από την Σπόρτινγκ, γιατί σε περίπτωση ήττας οι «αετοί» θα χάσουν την ηγεσία. Το στοίχημα για τον αγώνα: χάντικαπ 1(0) με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *