The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Ρέιντζερς (Γλασκώβη): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Рейнджерс-05.11b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο 3ος γύρος του Γιουρόπα Λιγκ – όπως συνήθως, όλες οι εκδηλώσεις μέσα σε ένα βράδυ. Στη Λισαβόνα θα παίξουν πρώτες οι Μπενφίκα και Ρέιντζερς (Γλασκώβη). Ποιος από αυτούς θα συνεχίσει τις επιτυχημένες επιδόσεις του στο τουρνουά;

Η Μπενφίκα φαίνεται σταθερή

Οι «αετοί» στην ουσία έχουν χάσει μόνο μία φορά αυτή τη σεζόν. Αλλά, ίσως, τον πιο σημαντικό αγώνα,  στο Champions League εναντίον του ΠΑΟΚ. Λόγω αυτής της ήττας η αστρική σύνθεση της Μπενφίκα πήγε να παίξει μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά στο πλαίσιο αυτού του τουρνουά μοιάζει με ένα πραγματικό grand. Πρώτον, στο Πόζναν, κατάφεραν να βάλουν πίεση στη Λεχ. Οι Πολωνοί απάντησαν στο 1ο και στο 2ο γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά ο Ντάργουιν Νούνιες σημείωσε χατ-τρικ και οι «αετοί» κέρδισαν 4:2. Εξίσου πειστική ήταν και η εντός έδρας συνάντηση των Πορτογάλων με την Standard. Αυτή τη φορά ο Ουρουγουάης ήταν σιωπηλός, αλλά η ομάδα έχει παίκτες να σκοράρουν: Ο Pizzi σημείωσε “διπλό”, ο Waldschmidt πρόσθεσε 1 ακόμη μεταξύ των γκολ του, εφαρμόζοντας το πέναλτι.

Η Ρέιντζερς (Γλασκώβη) σχεδιάζουν σαφώς να φτάσουν στα πλέι-οφ

Οι Light Blues έχουν επιτέλους την ευκαιρία να ξεπεράσουν τη Σέλτικ στην εγχώρια σκηνή. Στη νέα κλήρωση του πρωταθλήματος Σκωτίας κέρδισαν 11 αγώνες από τους 13 με 2 ισοπαλίες. Αλλά πέρα ​​από αυτό, οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ δείχνουν 100% αποτέλεσμα στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί η ομάδα της Γλασκόβης ξεκίνησε από τα προκριματικά και παιχνίδια με τους Λίνκολν, Γουίλεμ Β´ και Γαλατασαράι. Στον όμιλο, τον Οκτώβριο, η Ρέιντζερς κέρδιζε ίσως όχι τόσο θεαματικά όσο η Μπενφίκα, αλλά αρκετά σταθερά. Πρώτη έπεσε η Στάνταρ, έχοντας λάβει 2 αναπάντητα γκολ στην Λιέγη, συμπεριλαμβανομένου του έξτρα μακρυνού σουτ Kemar Ruf. Κόντρα στη Λεχ έπρεπε να περιμένουν πάνω από μία ώρα, αλλά στο τέλος λειτούργησε η αλλαγή του «Στίβι Τζ». Στο 63ο λεπτό ο Μορέλος μπήκε στο γήπεδο και μετά από 5 λεπτά πέτυχε το γκολ, το οποίο παρέμεινε μοναδικό. Μία νίκη ακόμη και οι Σκωτσέζοι με το ένα πόδι θα είναι στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπενφίκα και η Ρέιντζερς θεωρούνται από καιρό οι ναυαρχίδες του ποδοσφαίρου τους (με την επιφύλαξη της πτώχευσης των Σκωτσέζων). Και τακτικά, με σημαντική επιτυχία στο παρελθόν, παίζουν σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Πρόβλεψη

Η Ρέιντζερς υπό τον Στίβεν Τζέραρντ έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για οποιονδήποτε. Ωστόσο, στη Λισαβόνα, θα αντιταχθούν από έναν εξίσου ισχυρό αντίπαλο. Οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων (με απόδοση 1,92).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *