The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-ДинамоКиев-23.08

Champions League – ΠλέιοφΦάση 2 από 2

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Ντα Λουζ

Ο αγώνας για την πρόσβαση στον βασικό γύρο του Champions League ξεκίνησε τον περασμένο μήνα. Και, επιτέλους, την Τρίτη θα αρχίσουν να κατονομάζουν όσους μπόρεσαν να αποδείξουν το δικαίωμά τους να αγωνιστούν στη φάση των ομίλων μέσω της επιτυχούς ολοκλήρωσης των προκριματικών. Την Τρίτη στη Λισαβόνα θα παίξουν ξανά Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου. Υπάρχουν πιθανότητες για φιλοξενούμενους από το Κίεβο; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι ανοιχτή η πρόσβαση στην πρόγνωση για τον ρεβάνς μεταξύ αυτών των συλλόγων στις 23 Αυγούστου 2022.

Η Μπενφίκα είναι κοντά σε μια ακόμη επιτυχία

Οι «αετοί» παίζουν ανεπιτυχώς στην εγχώρια αρένα εδώ και πολύ καιρό – όχι μόνο η Πόρτο, αλλά και η γειτονική Σπόρτινγκ ήταν πιο δυνατή εκεί για μερικά χρόνια. Για να επέμβει τελικά στον αγώνα τους για το χρυσό, ο Ρότζερ Σμιντ κλήθηκε το καλοκαίρι. Ναι, αυτός με την PSV δεν κατάφερε να πάρει το Νο1 στην Ολλανδία από τον Άγιαξ, αλλά ήταν πολύ κοντά σε αυτό. Σε νέα θέση ξεκίνησε με σερί νίκες ο Γερμανός. Συμπεριλαμβανομένου και του προκριματικού Champions League, όπου και στους δύο αγώνες δεν άφησε ευκαιρία για τη Δανέζικη Μίντιλαντ. Μετά, όπως φαίνεται, όλα αποφασίστηκαν με τη Ντιναμό στο Λοτζ.

Η Ντιναμό Κιέβου θα πρέπει να εκπλήξει τους πάντες – είναι έτοιμη να προσφέρει ένα νέο μοντέλο παιχνιδιού

Οι «λευκόμπλε» παίζουν υπό τις οδηγίες του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ενός από τους πιο έμπειρους προπονητές σε όλη την Ευρώπη. Ο «Μίστερ» κατάλαβε πολύ καλά ότι οι παίκτες του, που στερούνται κανονική προπόνηση για περισσότερο από έξι μήνες, από τον Δεκέμβριο, δεν θα μπορούσαν να παίξουν με το νούμερο ένα. Αλλά, πρώτον, η τακτική του παιχνιδιού στην άμυνα λειτούργησε τόσο με τη Φενέρμπαχτσε όσο και με τη Στουρμ. Επιπλέον, το γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα βγήκε στις παρατάσεις τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στο Γκρατς έδειξε ότι οι Ουκρανοί ήταν καλά προετοιμασμένοι λειτουργικά. Αλλά όλα αυτά δεν βοήθησαν στο Λοτζ την περασμένη Τετάρτη. Ναι, δεν υπήρχε τέτοια απίστευτη κυριαρχία των Πορτογάλων, απλώς υλοποίησαν ξεκάθαρα τις ευκαιρίες τους στο 1ο ημίχρονο, δύο φορές, και μετά την ανάπαυλα κράτησαν το πλεονέκτημα. Σε γενικές γραμμές, τώρα η Ντιναμό χρειάζεται να σκοράρει 2 γκολ για να μεταφέρει το παιχνίδι στην παράταση στη Λισαβόνα. Και, επομένως, είναι απαραίτητο να ξαναχτίσει τόσο το μοντέλο του παιχνιδιού όσο και την έννοια του παιχνιδιού συνολικά.

Προηγούμενοι αγώνες

Το σκορ 0:2 ήταν φυσικός. Πρώτον, και στα 7 ματς, ένας από τους αντιπάλους δεν σκόραρε. Δεύτερον, η Μπενφίκα, έχοντας χάσει στην πρώτη συνάντηση, στη συνέχεια κέρδισε 5 από τις 6 μονομαχίες εναντίον της Ντιναμό Κιέβου.

Πρόβλεψη

Η Μπενφίκα είναι κοντά στη συνολική επιτυχία, αλλά δεν μπορεί να παίξει για ισοπαλία εντός έδρας – οι οπαδοί δεν θα καταλάβουν. Η Ντιναμό θα προσπαθήσει να απαντήσει με κάτι, αλλά για αυτό χρειάζεται να σκοράρει, κάτι που δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο «σύνολο είναι κάτω από 3,0 γκολ» (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *