The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Ливерпуль-05.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ντα Λουζ

Την Τρίτη θα επιστρέψει ξανά το Champions League, αυτή την ημέρα θα γίνουν δύο προημιτελικές μάχες. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπενφίκα – Λίβερπουλ. Διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων στην ιστοσελίδα μας.

Οι «αετοί» ήταν τυχεροί

Η Μπενφίκα δεν δείχνει το καλύτερο παιχνίδι αυτή τη σεζόν, δεν υπάρχει σταθερότητα, ενώ η ομάδα βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Champions League. Αν το κοιτάξετε, οι «αετοί» ήταν τυχεροί, στον όμιλο στον αγώνα για τη δεύτερη θέση προσπέρασαν την Μπάρτσα που ήταν τότε ακόμα σε κρίση. Όσον αφορά τους 16, σημείωσαν ισοπαλία εντός έδρας 2:2, και εκτός έδρας αντέδρασαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μετατρέποντας ουσιαστικά τη μοναδική ευκαιρία μετά το τυπικό – 1:0. Στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος είναι μόνο τρίτος και με μεγάλη πιθανότητα θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, στον τελευταίο γύρο σημείωσαν εκτός έδρας ήττα από την Μπράγκα – 2:3. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Λίβερπουλ

Όλα πάνε πολύ καλά για τους «Mersessiders», στο Champions League ο σύλλογος κέρδισε με σιγουριά την τετράδα τους, σημειώνοντας 6 νίκες σε έξι αγώνες. Στους 16 η Λίβερπουλ τα κατάφερε με την Ίντερ, σημείωσε νίκη εκτός έδρας 2:0 και εντός έδρας ήττα 0:1. Οι παίκτες του Jurgen Klopp βρίσκονται αυτή τη στιγμή αγωνίζονται για το τίτλο της Premier League και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του, μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε εντός έδρας τη Γουότφορντ 2:0. Δεδομένου ότι έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν το Λιγκ Καπ, και στο Κύπελλο Αγγλίας είναι ήδη στα ημιτελικά, υπάρχει η ευκαιρία για την ομάδα να κερδίσει τέσσερα τρόπαια ταυτόχρονα. Στη Λίβερπουλ όλοι είναι υγιείς, αμφισβητείται μόνο η συμμετοχή του Κεϊτά.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι δύο θρυλικοί σύλλογοι έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, τις περισσότερες φορές ήταν τα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπου η Λίβερπουλ ήταν πιο επιτυχημένη. Η τελευταία μάχη έγινε το 2010, έτσι οι γενιές έχουν αλλάξει από τότε.

Πρόβλεψη

Οι «Mersessiders» θεωρούνται αναμενόμενα φαβορί ακόμη και εκτός έδρας, και οι αποδόσεις για αυτούς πέφτουν, κάτι που σημαίνει ότι οι λάτρεις του στοιχήματος πιστεύουν στη Λίβερπουλ. Στην ορολογία της πυγμαχίας, οι αντίπαλοι βρίσκονται τώρα σε διαφορετικές «κατηγορίες βάρους». Ακόμη και στη δική τους έδρα, οι «αετοί» δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα. Ποντάρουμε στην επιτυχία του αγγλικού συλλόγου με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *