The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπενφίκα εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бенфика-Аякс-23.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ντα Λουζ

Το Champions League είναι αναμέτρηση των καλύτερων, ειδικά στα πλέι οφ. Οι πρώτοι αγώνες των 16 θα ολοκληρωθούν με τον αγώνα μεταξύ Μπενφίκα και Άγιαξ, οι οποίες θα παίξουν στη Λισαβόνα. Είναι δημοφιλείς σύλλογοι στις χώρες τους, που κέρδισαν το Κύπελλο Πρωταθλητριών (σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τη Μάντσεστερ Σίτι ή την ΠΣΖ). Ποιος θα μπορέσει να κάνει το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά την Τετάρτη; Οι αναλυτές του site έγραψαν πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ των Πορτογάλων και των Ολλανδών στις 23 Φεβρουαρίου 2022.

Η Μπενφίκα δεν περνάει την καλύτερη φάση αυτή τη στιγμή

Οι «αετοί» ξεκίνησαν καλά τη σεζόν. Και, παρεμπιπτόντως, πέρασαν στα πλέι οφ του Champions League. Η ομάδα φαινόταν πολύ καλή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ξεκινώντας από τη στιγμή της σίγουρης απομάκρυνσης της Σπαρτάκ Μόσχας στην πρόκριση και τελειώνοντας με το γεγονός ότι ο όμιλος κατάφερε να κερδίσει 4 βαθμούς όχι μόνο με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και με την Μπαρτσελόνα. Ως αποτέλεσμα, οι Πορτογάλοι, και όχι η Μπαρτσελόνα, προκρίθηκαν εντυπωσιακά από αυτή την τετράδα μαζί με την Μπάγερν Μονάχου. Ταυτόχρονα, όμως, τα πράγματα στην Πριμέρα χειροτέρεψαν τόσο πολύ που απολύθηκε ο προπονητής Ζεσούς (πράγμα που δεν βοήθησε ιδιαίτερα). Υπήρχαν και μη αθλητικά σκάνδαλα. Έγραψαν για την έρευνα για τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ για πιθανή οικονομική απάτη. Και την περασμένη εβδομάδα ξέσπασε η «υπόθεση Bruno Paixau», ενός δικαστή που φέρεται να έπαιρνε χρήματα από τον σύλλογο της Λισαβόνας μέσω ψεύτικης εταιρείας.

Η Άγιαξ είναι επιτέλους στα πλέι οφ

Οι «ερυθρόλευκοι» θύμισαν για τον εαυτό τους, έφτασαν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και, έχασαν δραματικά από την Τότεναμ στον προημιτελικό του Champions League. Τα καλύτερα παιδιά εκείνης της γενιάς, ο Ντε Γιονγκ και ο Ντε Λιγκτ, αγοράστηκαν αμέσως από τους γίγαντες, λίγο αργότερα έφυγαν και κάποιοι άλλοι παίκτες – Ζιγέχ, βαν ντε Μπεκ. Ωστόσο, το γεγονός ότι δύο συνεχόμενες φορές μετά ακολούθησαν μόνο 3ες θέσεις στους ομίλους, με πτώση στο Γιουρόπα Λιγκ, εκλήφθηκε ως σκέτη αποτυχία, σοβαρό λάθος. Τώρα επιτέλους η κατάσταση ίσιωσε. Η ναυαρχίδα από την Ολλανδία δεν παρατήρησε καν τους αντιπάλους της τετράδας, συγκεντρώνοντας 6 νίκες σε 6 γύρους. Και ο Sebastian Alle σημείωσε την πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση με 10 γκολ! Και στην Eredivisie όλα είναι εντάξει: 1η θέση με προβάδισμα έναντι της PSV, και πολύ περισσότερο όλων των άλλων. Και μόνο η σκανδαλώδης απόλυση του Overmars παρεμβαίνει στη συνολική εικόνα της λαμπρότητας.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 1972 η Άγιαξ κέρδισε την Μπενφίκα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών: 1-0 εντός έδρας, 0-0 εκτός έδρας. Η κατάσταση επαναλήφθηκε σε μεγάλο βαθμό το φθινόπωρο του 2018, μόνο μετά από την ελάχιστη νίκη ακολούθησε 1-1 στη Λισαβόνα.

Πρόβλεψη

Η Μπενφίκα δεν λάμπει αυτή τη στιγμή, ενώ η Άγιαξ είναι πραγματικά καλή. Τολμούμε να πιστέψουμε ότι οι Ολλανδοί θα συνεχίσουν να κερδίζουν (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *