The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπελσίνα Μπομπρούισκ εναντίον Gorodeya: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Белшина-Городея-03.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Spartak

Στη Λευκορωσία συνεχίζουν να αγωνίζονται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος που έχει ξεκινήσει. Ο τρίτος γύρος θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ σύμφωνα με την παράδοση. Θα ανοίξει από τα νυν αουτσάιντερ, η Μπελσίνα Μπομπρούισκ θα φιλοξενεί την Gorodeya. Ποιος από αυτούς θα πάρει την πρώτη νίκη στο νέο έτος στο Μπομπρούισκ; Δημοσιεύουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Απριλίου 2020.

Η Μπελσίνα Μπομπρούισκ δεν ευχαριστεί προς το παρόν

Οι «Καουτσούκ» μόνο στο τέλος του περασμένου έτους ήταν σε θέση να κερδίσει ξανά το δικαίωμα να παίζουν στην ελίτ κατηγορία της χώρας. Αλλά αρχικά υπήρχαν αμφιβολίες για το αν η ομάδα έγινε ισχυρότερη σε σχέση με το 2019, είναι έτοιμη να παίξει στο επίπεδο της Ανώτατης Λίγκας; Φαίνεται ότι στην offseason υπήρχαν καλά αποτελέσματα, και μεταξύ των νεοφερμένων υπάρχουν αρκετά γνωστά ονόματα. Αλλά σε επίσημους αγώνες η Μπελσίνα Μπομπρούισκ έχει μέχρι στιγμής απογοητευτική τάση, αποδεικνύοντας ότι δεν ξέρει πώς να κερδίσει βαθμούς με ομάδες μεσαίας κατηγορία. Στην αρχή ακόμη και το γρήγορο γκολ του Λεονίντ Κόβελ δεν βοήθησε την πρώην ομάδα να ξεκινήσει εντός έδρας ακόμη και με ισοπαλία, σε απάντηση η Μίνσκ σκόραρε τρεις φορές. Την περασμένη Παρασκευή το ταξίδι στο Ζόντινο έληξε με άλλη μια ισοπαλία. Μπορούμε ήδη να μιλήσουμε για ορισμένες τάσεις. Οι παίκτες του Eduard Gradoboev αρκούν για ένα καλό 1ο ημίχρονο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις έχαναν αμέσως μετά το διάλειμμα και δεν μπορούσαν πλέον να ανακάμψουν από ένα τέτοιο χτύπημα.

Η Gorodeya μετά από ένα βήμα μπροστά κινδυνεύει να κάνει μερικά βήματα πίσω

Η ομάδα μπορεί να θεωρήσει δικαιολογημένα την τελευταία σεζόν την πιο επιτυχημένη για τον εαυτό της σ’ όλη την ιστορία της. Η ομάδα, η οποία ήταν η 9η μετά την άνοδο στην Ανώτερη Λίγκα τρεις φορές στη σειρά, κατάφερε να τελειώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και το θέμα δεν είναι καν η 7η θέση, κατάφερε να σημειώσει αμέσως 10 μονάδες περισσότερο από το προηγούμενο έτος. Αλλά τώρα οι παίκτες του Oleg Radushko παραμένουν στάσιμοι: ούτε γκολ, ούτε βαθμούς. Ναι, για κάθε λάθος μπορεί να βρεθεί εξήγηση, στον 1ο γύρο με την Vitebsk έφταιγε το αυτογκόλ (αλλά το δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν στην πλειοψηφία) και πριν από μία εβδομάδα ο νεοφερμένος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, η οποία ήταν θυμωμένη με αποτυχία στην αρχή του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα βρίσκεται τώρα στην τελευταία θέση, κάτι που είναι πάντα δυσάρεστο.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε επίσημο επίπεδο οι σύλλογοι συναντήθηκαν μόνο το 2016 στο πλαίσιο της Premier League. Τότε η Gorodeya ήταν σαφώς ισχυρότερη και κέρδισε εκτός έδρας, αφήνοντας στη συνέχεια στον αντίπαλό της να φέρει τον αγώνα σε ισοπαλία στην έδρα της.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αδύναμα και εντελώς δικαιολογημένα βρίσκονται τώρα στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά η Gorodeya την περασμένη σεζόν ήταν αρκετά ισχυρή ομάδα μεσαίας κατηγορίας, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσει να κερδίζει βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Gorodeya με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *