The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπελσίνα Μπομπρούισκ εναντίον Βίτεμπσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Белшина-ДинамоБрест-03.05b

Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας

Τόπος συναντήσεως: Στάδιο Σπαρτάκ (Μπομπρούισκ)

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή στον επόμενο 9ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας θα πραγματοποιηθούν οι υπόλοιπες συναντήσεις (με επιφύλαξη για την αναγκαστική ακύρωση). Έτσι την Κυριακή θα παίξει το κύριο αουτσάιντερ. Η Μπελσίνα Μπομπρούισκ θα φιλοξενεί την ισχυρή Βίτεμπσκ. Θα μπορέσουν να δουν την πολυαναμενόμενη νίκη στο Μπομπρουίσκ; Ετοιμάσαμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 17 Μαΐου 2020.

Η Μπελσίνα Μπομπρούισκ μπορεί να βγει στο γήπεδο με νέο τεχνικό πια

Η ομάδα σχεδόν αποχαιρέτησε τον Gradoboev. Αυτό έγινε, ωστόσο, με έναν πρωτότυπο τρόπο: θεωρείται επίσημα ότι ο Έντουαρντ έχει άδεια, αλλά όλοι οι εμπιστευτικοί είναι σίγουροι ότι δεν θα επιστρέψει στη θέση του. Μιλούν για τον Oleg Dulub, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Αλλά, σε αντίθεση με την Ντιναμό Μινσκ, που κατάφερε μια χαρά την αλλαγή Gurenko-Kuchuk, εδώ όλα σαφώς καθυστερούν. Στον τελευταίο γύρο επικεφαλής της ομάδας ήταν ένας τα μέλη του προσωπικού, Ντμίτρι Μίγας. Κάτω από αυτόν η Μπελσίνα Μπομπρούισκ έδειξε το συνηθισμένο για τον εαυτό της ποδόσφαιρο. Και πάλι δεν υπήρχε αίσθηση κωφού αουτσάιντερ, αλλά και πάλι απέτυχε να πιάσει βαθμούς. Επιπλέον η Ίσλοτς σκόραρε στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, και η απάντηση ήρθε μόνο με γκολ στο 85ο λεπτό.

Η Βίτεμπσκ δεν θα αρνηθεί τη νίκη

Οι Βόρειοι κέρδισαν μόνο 1 αγώνα από τους τελευταίους 5. Και εκεί σαφώς δεν έπρεπε να έχει τέτοιο αποτέλεσμα, όλα κυλούσαν σε λευκή ισοπαλία  με Ντιναμό Μπρεστ. Αλλά τον σύλλογο βοήθησε ο Ευγένιος Χατσερίδης. Στον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό φάνηκε ότι για την ομάδα του δεν αρκεί ότι έπαιξε στη μειονότητα, παραβίασε πολύ ανόητα και ανοιχτά τους κανόνες στην περιοχή πέναλτι των Νότιων ήδη στο 85ο λεπτό. Φυσικά, οι παίκτες του Σεργκέι Γιασίνσκι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την ευκαιρία, ανοίγοντας σκορ από το πέναλτι. Αλλά μετά από αυτό η ομάδα έχασε δύο φορές στη σειρά, από την Ίσλοτς (0-2) και Σλάβια (2-3). Αλλά κατάφερε να συγκρατήσει τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ: η ομάδα που είχε χάσει τόσο πολύ στα προηγούμενα ημίχρονα επέζησε, φιλοξενώντας τους «ανθρακωρύχους». Επιπλέον, επέτρεψαν στους παίκτες του Vernidub, που είχαν σημαντικό πλεονέκτημα στην κατοχή της μπάλας, να κάνουν μόνο 5 σουτ στο τέρμα. Βέβαια και οι ίδιοι απάντησαν με μόνο 2 σουτ.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι έπαιξαν τελευταία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του 2016. Τότε και στις δύο συναντήσεις ο σύλλογος από το Βίτεμπσκ κέρδισε ελάχιστα, 1-0.

Πρόβλεψη

Μπορείτε να υποθέσετε ότι η Μπελσίνα Μπομπρούισκ θα μπορεί να πιάσει ισοπαλία στην έδρα της, αλλά όχι περισσότερο. Ως στοίχημα σε αυτόν τον αγώνα μπορείτε να ποντάρετε με ασφάλεια τη νίκη των φιλοξενουμένων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Βίτεμπσκ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *