The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπελενένσες ΣΑΝΤ εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Белененсеш-Порту-04.02b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 9:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Εθνικό Στάδιο της Λισαβόνας

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μπελενένσες ΣΑΝΤ και Πόρτο θα πραγματοποιηθεί εντός της δέκατης έβδομης ημέρας του πρωταθλήματος Πορτογαλίας.

Μπελενένσες ΣΑΝΤ

Προς το παρόν η Μπελενένσες ΣΑΝΤ είναι 14η με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 8:14 και μόνο ένα βαθμό μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Σημειώνω ότι σε πέντε τελευταίες συναντήσεις η ομάδα νίκησε με αυτοπεποίθηση την Tondela 2:0, έπαιξε ισοπαλία 0:0 με την Gil Vicente, καθώς έχασε 0:2 από την Pasos de Ferreira, 0:1 από την Πορτιμονένσε και 0:2 στη Σάντα Κλάρα.

Πόρτο

Μια τιμητική ισοπαλία 1:1 με την Μπενφίκα, μαζί με τους θριάμβους επί της Μορειρένσε (3:0), Φαμαλισάο (4:1), Farense (1:0) και Ρίου Άβε Rio Ave (2:0) – στον ισημερινό του πρωταθλήματος η Πόρτο κέρδισε εντυπωσιακό ρυθμό. Τώρα οι «δράκοι» έχουν εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 38 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:17.

Πρόβλεψη

Δεν έχω καμία αμφιβολία για την επόμενη νίκη των φιλοξενουμένων, το επίπεδο των οποίων είναι πολλές φορές υψηλότερο. Αλλά η Μπελενένσες ΣΑΝΤ πιθανότατα θα φύγει στην άμυνα και θα αποφύγει ένα δυνατό φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Πόρτο με 1-2 γκολ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *