The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπελενένσες εναντίον Γκιμαράες: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Белененсеш-Гимарайнш-11.06b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Οείρας. Στάδιο «Nacional do Hamor»

Στην Πορτογαλία το πρωτάθλημα ξεκίνησε εκ νέου. Και τώρα διεξάγουν ασταμάτητα αγώνες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, σχεδόν καθημερινά. Την Πέμπτη το απόγευμα θα έρθει η ώρα να παίξουν μεταξύ τους  Μπελενένσες και Βιτόρια Γκιμαράες. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν ακόμα τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Θα καταφέρουν να πάρουν το μέγιστο στη Λισαβόνα; Οι ειδικοί μας έχουν ήδη κάνει μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Ιουνίου 2020.

Η Μπελενένσες συνέχισε τη σειρά win-win μετά την καραντίνα

Νίκες 2:1 πάνω από την Μποαβίστα, 1:0 επί της Μαρίτιμο και 2:0 επί της Άβες, καθώς ισοπαλίες 0:0 με τη Ρίο Άβε και 0:0 με την Φαμαλισάο, λίγο πριν την καραντίνα η Μπελενένσες ήταν σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση, η οποία της επέτρεψε να απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού σε ασφαλή απόσταση. Έχοντας σημειώσει 29 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 21:38, η ομάδα εγκαταστάθηκε σε άνετη ενδέκατη θέση.

«Cakes» είναι μεσαία ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αυτή τη σεζόν η ομάδα της πρωτεύουσας κινδύνευε  να αποκλειστεί από την Πριμέρα Ντιβισιόν. Αλλά από τα μέσα Φεβρουαρίου οι παίκτες του Nuno Oliveira κατάφεραν τελικά να επιστρέψουν τη φόρμα. Από τότε, ήδη σε 5 συνεχόμενα παιχνίδια, η Μπελενένσες δεν έχει χάσει, ενώ σε 4 δεν έχει δεχτεί γκολ στο τέρμα της. Αν και σε γενικές γραμμές ο κίνδυνος αποκλεισμού σχεδόν εξαφανίστηκε, η ομάδα κατάφερε να μην έχασε τη φόρμα ακόμη και μετά την καραντίνα. Στις 5 Ιουνίου ο σύλλογος της πρωτεύουσας κέρδισε την Άβες, φτάνοντας το τελικό σκορ 2:0 ήδη μέχρι το 39ο λεπτό. Βέβαια ο αντίπαλος ήταν αουτσάιντερ που σίγουρα θα εγκαταλείψει την ελίτ φέτος. Θα καταφέρει όμως η Μπελενένσες να παίξει με επιτυχία ενάντια σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο;

Η Βιτόρια Γκιμαράες θέλει να διατηρήσει θέση στην ποσόστωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Την ίδια στιγμή η Γκιμαράες είναι η έκτη στην κατάταξη, έχοντας 38 βαθμούς στο ενεργητικό, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 42:27. Την παραμονή οι «μαύρο-λευκοί» έπαιξαν ισοπαλία 2:2 με την Σπόρτινγκ, και πριν από αυτό έπαιξαν με διαφορετική επιτυχία εναντίον των Πάσος ντε Φερέιρα (2:1), Τοντέλα (2:0), Άβες (2:0) και Πόρτο (1:2).

Οι «Κατακτητές» τον τελευταίο καιρό καταλαμβάνουν συχνά υψηλές θέσεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Δεν θέλουν να χάσουν τη θέση τους και τώρα. Πριν από την αναστολή της σεζόν η ομάδα κέρδισε τρεις φορές στη σειρά. Όμως τον Ιούνιο δεν κατάφεραν να επεκτείνουν αυτή την ωραία σειρά. Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη η ομάδα έπαιξε εναντίον της Σπόρτινγκ, η οποία είναι υψηλότερη στην κατάταξη, και έδωσε μάχη εκεί. Δύο φορές οι φιλοξενούμενοι από τη Λισαβόνα σημείωναν προβάδισμα λόγω των γκολ του Σπορέρ, και τις δύο φορές η Βιτόρια ισοφάριζε, ο João Carlosz σημείωσε στο 1ο ημίχρονο και ο Έντουαρντς στο 2ο. Ίσως στο τέλος θα ήταν δυνατό να πετύχουν κάτι παραπάνω από ισοπαλία. Αλλά λίγο μετά το σκορ ήταν 2:2, ο Joseph Amoa έφαγε αποβολή. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν τα τελευταία 15-20 λεπτά στη μειοψηφία, και υπό αυτές τις συνθήκες, η ισοπαλία με το grand της πρωτεύουσας είναι ήδη θετικό αποτέλεσμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπελενένσες είχε πρόσφατα μια καλή σειρά: 8 φορές στη σειρά δεν έχαναν σε προσωπικούς αγώνες. Αλλά το 2019 η Βιτόρια Γκιμαράες έμαθε επιτέλους να παίζει με επιτυχία εναντίον αυτού του αντιπάλου. Επιπλέον, κέρδισε δύο φορές, σημειώνοντας 5 γκολ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στην προσωπική τους αναμέτρηση. Παρ’ όλα αυτά περιμένω προσεκτικό ποδόσφαιρο από την Μπέλενσενς και την Γκιμαράες, φοβούμενες να διακόψουν τη μακρά κερδοφόρα σειρά τους. Ωστόσο η Μπελενένσες δεν έχει τίποτα να αγωνιστεί, αλλά η Βιτόρια Γκιμαράες είναι σαφώς αποφασισμένη να αγωνιστεί για το εισιτήριο στο Europa League. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη της Βιτόρια Γκιμαράες ή στο σύνολο είναι κάτω από 2,5.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Βιτόρια Γκιμαράες ή το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *