The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εναντίον Τορπέντο Ζοντίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БАТЭ-Торпедо-БелАЗ-18.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η πολλών ετών πρωταθλήτρια της Λευκορωσίας, η οποία για πρώτη φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα έχασε τον τίτλο της, θα συναντηθεί με έναν από τους ηγέτες αυτής της σεζόν. Ποιο από το φαβορί θα κερδίσει;

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Μετά από δύο ήττες στην αρχή οι παίκτες του Μπορίσοφ από την Energetik (1:3) και τη Σλάβια (1:2) κατάφεραν να διορθώσουν την κατάσταση. Μετά από τέσσερις γύρους η ομάδα του Kirill Alshevsky έχει έξι βαθμούς στο ενεργητικό της. Πρώτα οι «κίτρινο-μπλε» επικράτησαν στην έδρα τους έναντι του νεοφερμένου της Πρέμιερ Λιγκ, Rukh Brest (1:0). Και στον τελευταίο γύρο, επιτέλους έδειξαν λαμπρό και θεαματικό ποδόσφαιρο, νικώντας τη Μινσκ εκτός έδρας (3:0). Οι «φραντζόλες» δεν άφησαν καμία ευκαιρία στους «πολίτες», εξασφαλίζοντας ένα άνετο πλεονέκτημα των δύο γκολ ήδη πριν από το διάλειμμα. Στην κατάταξη η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Τορπέντο Ζοντίνο

Η ομάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο νίκησε στην έδρα της την Ενεργέτικ (2:0), η οποία δεν είχε χάσει ούτε έναν βαθμό πριν. Για την ομάδα του Γιούρι Πούντους αυτή είναι η τρίτη ξηρή νίκη από την αρχή της σεζόν: πριν από αυτό νικήθηκαν η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ και η Μπελσίνα Μπομπρουίσκ με το ίδιο σκορ (1:0). Το μόνο λάθος η Τορπέντο Ζοντίνο έκανε, χάνοντας εκτός έδρας από την Ντινάμο Μινσκ (0:2).

Η μονομαχία στο Μπορίσοφ θα πρέπει να δώσει απάντηση στο ερώτημα αν η Τορπέντο Ζοντίνο διεκδικεί πραγματικά τις υψηλές θέσεις αυτή τη σεζόν ή θα περιοριστεί στον αγώνα για την πρόκριση στην πρώτη πεντάδα. Τώρα η η Τορπέντο Ζοντίνο ηγείται μαζί με την Ενεργέτικ, έχοντας σημειώσει από εννέα βαθμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Πιστεύω ότι οι παίκτες του Ενεργέτικ σε αυτή τη συνάντηση θα είναι σε θέση να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Η ομάδα έχει χάσει αρκετούς βαθμούς στην αρχή, τώρα πρέπει να κερδίζει ώστε οι ηγέτες να μην φύγουν πολύ μακριά. Η Ενεργέτικ αν και ενεργούν πολύ προσεκτικά στο τέρμα της, αλλά φαίνονται αβέβαιοι εκτός έδρας, έχοντας χάσει ακόμη και από την Ντινάμο Μινσκ, η οποία με τίποτα δεν μπορεί να βρει το παιχνίδι της. Νομίζω ότι η επιτυχία των «κίτρινο-μπλε» θα είναι πειστική. Επομένως, στοιχηματίστε στη νίκη της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με το χάντικαπ (-1). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με χάντικαπ -1 με απόδοση 2,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *