The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εναντίον Νέμαν Γκρόντνο Πρόβλεψη για τον αγώνα

БАТЭ-Неман-03.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους πιο  διάσημους Λευκορωσικούς συλλόγους, που προσπαθεί να επιστρέψει στην ομάδα των ηγετών αυτή τη σεζόν μετά από μια αποτυχημένη εκκίνηση, θα φιλοξενήσει στην έδρα του τη μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος. Θα καταφέρει η Νέμαν να επιβάλει τον αγώνα στους παίκτες του Μπορίσοφ;

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Μετά από δύο ήττες στην αρχή από την Energetika-BGU (1:3) και την Σλάβια Μόζιρ (1:2), η ομάδα του Kirill Alshevsky άρχισε να διορθώνει επειγόντως την κατάσταση. Από τις αρχές Απριλίου οι κίτρινοι-μπλε έστειλαν 10 βαθμούς στο γουρουνάκι τους, έχοντας χάσει τη νίκη μόνο στον εντός έδρας αγώνα με την Τορπέντο Ζοντίνο στον προπροηγούμενο γύρο (0-0), η ομάδα του Μπορίσοφ δεν σκόραρε το πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ταυτόχρονα η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να νικήσει τη Ρουχ (1-0), τη Μινσκ (3-0), και στον τελευταίο γύρο την Gorodeya έγινε το θύμα της στον εκτός έδρας αγώνα. Οι παίκτες του Μπορίσοφ είχαν προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας καταφέρει να σκοράρει δύο φορές στο τέλος (2:0). Τώρα η ΜΠΑΤΕ έχει 10 βαθμούς, οι παίκτες του Alshevsky έχουν ήδη φτάσει στην τέταρτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από το φαβορί του πρωταθλήματος Σλουτσκ.

ΝΕΜΑΝ Γκρόντνο

Οι κάτοικοι του Γκρόντνο διέκοψαν τη σειρά τριών αγώνων χωρίς νίκες, κατά τη διάρκεια των οποίων έπαιξαν ισοπαλία με την Σαχτιόρ Σολιχόρσκ (0:0), την Μπελσίνα Μπομπρουίσκ (1:1) και έχασαν από την Ντιναμό Μινσκ (0:2). Το περασμένο Σαββατοκύριακο τα «ελάφια» έχουν συντρίψει από κάθε άποψη την Energetik-BGU (3:0) στην έδρα της. Το πλεονέκτημα της Νέμαν ήταν προφανές, δεν άφησαν στον αντίπαλο την ευκαιρία να ξεφύγει από την ήττα. Τώρα η ομάδα του Igor Kovalevich ανέβηκε στη 10η θέση, έχοντας οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Παρά το επιτυχημένο παιχνίδι στον τελευταίο γύρο ενάντια στην Energetik-BGU, πιστεύω ότι στον επερχόμενο αγώνα οι παίκτες του Γκρόντνο δεν θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα για τον εαυτό τους. Το επίπεδο των παικτών του Μπορίσοφ είναι πολύ υψηλότερο, εάν στην αρχή της σεζόν έχαναν τακτικά βαθμούς, τώρα μαζεύτηκαν, είναι σκληρό καρύδι τώρα για οποιοδήποτε αντίπαλο. Νομίζω ότι η ΜΠΑΤΕ θα πετύχει μια πειστική νίκη σε αυτόν τον αγώνα, σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους με χάντικαπ (-1.5) και απόδοση 2,296.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *