The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπασέλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Basel-ManchesterCity-13.02

Τσάμπιονς Λιγκ

St. JakobPark“, Βασιλεία

Τρίτη,  13 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας των τελικών 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπάσελ και Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό του αγγλικού μεγιστάνα, ο οποίος έχει εξαιρετική σεζόν, επιδιώκει να κερδίσει το πρωτάθλημα Αγγλίας το συντομότερο δυνατό για να επικεντρωθεί πλήρως στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεδομένης της δύναμης των αντιπάλων, πρέπει να ειπωθεί ότι με τη γραμμή του πονταρίσματος για το παιχνίδι αξίζει να συμφωνήσουμε.

Πρόσφατα ξεκίνησε

Στην Ελβετία υπήρχε χειμερινό διάλλειμα στο πρωτάθλημα, αλλά η Μπάσελ έχει ήδη προλάβει να παίξει δύο επίσημους αγώνες. Στην αρχή οι “κόκκινο-μπλε” στην έδρα τους έχασαν από τη Λουγκάνο με σκορ 0:1, και στη συνέχεια ήταν πιο ισχυροί από την Τουν στο εκτός έδρας παιχνίδι 2:0. Στο βαθμολογικό πίνακα του τουρνουά του ελβετικού πρωταθλήματος οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση έχοντας 41 βαθμούς μετά τον 21ο γύρο.

Μια άλλη συντριπτική νίκη

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να ηγείται με αυτοπεποίθηση στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας στο ενεργητικό 72 βαθμούς. Εάν η δυναμική της συλλογής βαθμών συνεχίσει, οι “πολίτες” θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τον τίτλο πέντε-έξι γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Το περασμένο Σάββατο η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να νικήσει τη Λέστερ Σίτι 5:1 στην έδρα της, δείχνοντας έτσι ότι εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2017–18 οι “αετοί” έπαιξαν 13 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά ερμάτων είναι 29:10.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας είναι πολύ ενεργή, σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι. Η Μπάσελ μετά τη χειμερινή διακοπή δεν κατάφερε να σημειώσει την απαραίτητη φόρμα, η ελβετική ομάδα θα δυσκολευτεί πολύ να αντισταθεί αξιοπρεπώς στην Πόλη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *