The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Getafe-11.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επερχόμενη Κυριακή η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί την Χετάφε στην έδρα της στο πλαίσιο του 23ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας. Το φυσικό φαβορί της συνάντησης είναι η ομάδα από την Καταλονία, η οποία πρόσφατα έγινε φιναλίστ του Κυπέλλου. Τώρα, για λίγο, η Πριμέρα γίνεται και πάλι το κύριο τουρνουά για την Μπάρτσα  για να δώσει πολύ σύντομα τη θέση του στο Champions League.

Καλή φόρμα

Ο Valverde στα μέσα της εβδομάδας τον αγώνα ενάντια στη Βαλένθια έριξε τις καλύτερες δυνάμεις του στη μάχη, οπότε είναι πιθανό ότι για τη Χετάφε δεν θα βγει εξολοκλήρου κύρια σύνθεση. Η Μπάρτσα έπαιξε πολύ καλά στο Μεστάγια, κατάφερε να επιτύχει μια σίγουρη νίκη επί του αντιπάλου με σκορ 2:0, ένα από τα γκολ των Καταλανούν είναι στο λογαριασμό του Κουτίνιο. Όσον αφορά την Πριμέρα, στο τουρνουά η Μπάρτσα  συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς του χάντικαπ πριν από τον πλησιέστερο διώκτη την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χετάφε

Η Χετάφε στα τελευταία πέντε παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η ήττα έγινε σε εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Ατλέτικο, η νίκη είναι καταγεγραμμένη πάνω από τη Μαλάντα 1:0, οι ισοπαλίες με την Ατλέτικ, Σεβίλλη και Λεγκανές. Στο βαθμολογικό πίνακα η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση με 29 μονάδες στο ενεργητικό, 12 βαθμούς χάντικαπ πριν από την ζώνη υποβιβασμού. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα: η Χετάφε δεν κινδυνεύει με αποκλεισμό στην τρέχουσα σεζόν.

Πρόβλεψη

Ακόμη και μισοκύρια σύνθεση της Μπαρτσελόνας είναι πολύ επικίνδυνη, η Χετάφε θα έρθει στο Καμπ Νόου με τη μόνη επιθυμία να μην χάσει, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν θα σκεφτούν ούτε καν να επιτεθούν. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το ποντάρισμα στην ξηρά νίκη της Μπαρτσελόνας, η οποία ξέρει να αμύνεται όχι χειρότερα από ό,τι να παίζει στην επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξηρά νίκη της Μπαρτσελόνας με απόδοση 2,05.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *