The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα

GETAFE, SPAIN - OCTOBER 17: Jaime Mata of Getafe controls the ball while under pressure from Gerard Pique of Barcelona during the La Liga Santander match between Getafe CF and FC Barcelona at Coliseum Alfonso Perez on October 17, 2020 in Getafe, Spain. (Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Μετά την Κυριακή το ποδοσφαιρικό των κλαμπ θα κάνει παύση για πρώτη φορά τη σεζόν. Αλλά πρώτα θα παίξουν μια κουραστική τελευταία μέρα, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας. Το πρόγραμμα για το δεύτερο Σαββατοκύριακο εδώ θα ξεκινήσει στο Καμπ Νόου, όπου θα παίξουν Μπαρτσελόνα και Χετάφε. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι από τη Μαδρίτη να βάλουν τρικλοποδιά στους Καταλανούς;

Η Μπαρτσελόνα ασχολείται περισσότερο με το τι συμβαίνει εκτός γηπέδου

Ο «μπλαουγκράνα» έμεινε όχι μόνο χωρίς τον Μέσι, τώρα δεν χρειάζεται να πληρώνει τον τεράστιο μισθό στον λατρευτό ποδοσφαιριστή. Αλλά ακόμη και η εξάλειψη αυτού του βάρους δεν λύνει όλα τα προβλήματα του κλαμπ. Είναι απαραίτητο να πουλήσουν και να δανείσουν πιο πολύ, αλλά οι παίκτες με επικεφαλής τον Ουμτίτι δεν θέλουν να φύγουν από τις «ζεστές» θεσούλες  με σημαντικούς μισθούς. Οπότε λοιπόν με άλλους τσακώνονται, άλλους πείθουν να φύγουν, με τρίτους διαπραγματεύονται για μείωση μισθών. Δεν είναι περίεργο ότι σε τέτοιες συνθήκες η Αθλέτικ κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία με το μεγιστάνα, μάλλον εκπληκτική είναι η νίκη 4-2 με την ισχυρή Ρεάλ Σοσιεδάδ, επίσης με αίσθηση από τον Μάρτιν Μπρετγουάιτ.

Η Χετάφε βρίσκεται ήδη στη ζώνη υποβιβασμού της La Liga

Οι «μπλε» έδειξαν οπισθοδρόμηση την περασμένη σεζόν. Και γενικά, ο σύλλογος, που έπαιξε πρόσφατα στα πλέι οφ του Europa League, αποχαιρέτησε τον προπονητή του, Πέπε Μπορδαλά. Υπήρχε ελπίδα ότι ο διάδοχός του θα μπορούσε να ταρακουνήσει την ομάδα, ωστόσο, η προσωπικότητα του Μισέλ Γκονζάλες ταυτόχρονα προκάλεσε υποψίες. Αυτός ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πέτυχε ως προπονητής ούτε στη Χετάφε, ούτε στη Σεβίλλη, ούτε στη Μάλαγα και στο εξωτερικό (Ολυμπιακός και Μαρσέιγ), δεν τον θυμόταν για τίποτα λαμπρό. Στο νέο χώρο εργασίας, ο ειδικός ξεκίνησε με «ξηρές» ήττες. Η Βαλένθια κέρδισε στον 1ο γύρο, παρά την απομάκρυνση του Γκιλιαμόν ήδη στο 3ο λεπτό (αν και, πιο κοντά στο τέλος, ο Καμπάκο ίσιωσε τις ενδεκάδες). Απέναντι στη Σεβίλλη τη Δευτέρα η Χετάφε προσπάθησε να παίξει με το στιλ του περασμένου έτους, στην άμυνα. Πολύ λίγο δεν έφτασε στην ομάδα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα: ο Λαμέλα άνοιξε το σκορ στο 76ο λεπτό μόλις. Δεν υπήρχε χρόνος για απάντηση και φαίνεται ότι η ομάδα δεν ήξερε πραγματικά πώς να το κάνει.

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2012 η Μπαρτσελόνα αναπτύσσει την αήττητη πορεία της απέναντι στη Χετάφε. Αλλά στο τελευταίο πρωτάθλημα εντός έδρας, οι «μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν τη συνάντηση με σκορ 1-0. Βέβαια μετά τον Απρίλιο ήταν 5-2 στο Καμπ Νόου. Ο Μέσι έκανε 2 + 1 σε εκείνο το ματς…

Πρόβλεψη

Η περίπτωση που η Μπαρτσελόνα απλά δεν μπορεί να χάσει. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1.66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *