The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Хетафе-22.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Αυτή τη φορά την Πέμπτη δεν θα βαρεθείτε, παρόλο που το Europa League θα επιστρέψει μόνο σε μία εβδομάδα. Αλλά αυτή η παύση χρησιμοποιείται από πολλές χώρες ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας. Ένας από τους ηγέτες της τοπικής La Liga, η Μπαρτσελόνα, θα παίξει εναντίον της Χετάφε. Θα βοηθήσουν οι «μπλε» τους γείτονές τους από την πρωτεύουσα να βάλουν τρικλοποδιά στους Καταλανούς;

Η Μπαρτσελόνα επιτέλους εμπλούτισε τη συλλογή της με τρόπαιο

Οι «μπλαουγκράνα» δεν θα έπρεπε να χαίρονται τόσο πολύ που κέρδισαν το Ισπανικό Κύπελλο. Επειδή αυτός ο grandmaster μας έχει μάθει ότι θεωρεί επιτυχία νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν ή στο Champions League. Ωστόσο, ο Ronald Koeman κέρδισε επιτέλους τον 1ο τίτλο ως τεχνικός των «cooles». Και αρκετοί παίκτες, με επικεφαλής τον Griezmann, έχουν συμπληρώσει τη συλλογή με το ντεμπούτο βραβείο για τη Μπαρτσελόνα. Εκδικήθηκαν την Ατλέτικο κιόλας για τη δραματική ήττα στο σούπερ Καπ, νικώντας συντριπτικά τους Βάσκους 4-0. Το διπλό σκόραρε ο Μέσι, αλλά κι ο Φρένκι ντε Γιονγκ (1 γκολ και 2 ασίστ) με τον Άλμπα (δύο φορές ως βοηθός) έδειξαν καλά τον εαυτό τους και ο Αντουάν σημείωσε το πρώτο του γκολ στο παιχνίδι.

Η Χετάφε θα παίξει τον 2ο αγώνα με το grand με διαφορά 4 ημερών

Οι «μπλε» έκαναν ένα πραγματικά βασιλικό δώρο για την Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα την Κυριακή το βράδυ. Οι παίκτες του Pepe Bordalas κατάφεραν να συγκρατήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, παίζοντας λευκή ισοπαλία μαζί της στις 18 Απριλίου. Ναι, ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε κρίση προσωπικού και έπρεπε να τον στηριχτεί στη βάση στον Βίκτορ Τσουστ (όλη η τετράδα  της άμυνας βγήκε οφ, ο Μέντι ήταν ο τελευταίος που παραδόθηκε), Ροντρίγκο και Μαριάνο Ντίαζ. Είναι πολύ σημαντικό για τη Χετάφε να σημειώσει ισοπαλία 0-0 σε συνάντηση με έναν ημιφιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και έναν από τους ηγέτες της Πριμάρα. Αλλά αυτό είναι από τη μία πλευρά. Από την άλλη πλευρά, η Χετάφε ξανά δεν κέρδισε. Σε 13 τελευταίους γύρους, έχει μόνο 1 νίκη, έναντι της Βαλένθια, στις 27 Φεβρουαρίου. Το σερί χωρίς νίκες διαρκεί εδώ και 6 αγώνες στην Πριμέρα. Ναι, οι «μπλε» σημείωσαν 4 ισοπαλίες στα 5 τελευταία παιχνίδια, αλλά η ζώνη υποβιβασμού είναι πολύ κοντά. Μέσα σε 3 ημέρες συνάντηση με την Ουέσκα. Μήπως ο Μπορντάλας θα θελήσει να διατηρήσει τη δύναμη των κορυφαίων παικτών για τον αγώνα στις 25 Απριλίου;

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2011, η Μπαρτσελόνα δεν έχασε από τη Χετάφε, αλλά κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες στη σειρά. Όμως τον Οκτώβριο του 2020, το μοναδικό γκολ του Μάτα από το πέναλτι έφερε εντυπωσιακή νίκη στους «μπλε».

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα θα παίξει ενάντια σε μια κουρασμένη ομάδα που δεν λάμπει στους πρόσφατους αγώνες, εκτός από αυτό, θα σκέφτεται την επόμενη συνάντηση εναντίον ενός άμεσου ανταγωνιστή. Δεν πρέπει να υπάρχει καν σκιά ίντριγκας εδώ, ποντάρουμε στο «χάντικαπ -1,5» στην Μπάρτσα με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *