The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

001_gr

Τσάμπιονς Λιγκ

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του έκτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η καταλανική Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί την έδρα της τη Τότεναμ Λονδίνου. Σε αυτό το ζευγάρι τα κίνητρα στο τουρνουά υπάρχουν μόνο στους φιλοξενούμενους, αλλά είναι πολύ απίθανο ότι η Μπαρτσελόνα θα παίξει όπως να ‘ναι τον αγώνα εντός έδρας, επειδή διακυβεύεται η τιμή της Καταλανικής ομάδας, η οποία τοποθετεί τον εαυτό της “περισσότερο από ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο”.

Τέσσερις νίκες

Η Μπαρτσελόνα είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, μετά από κάποιες αποτυχίες, οι «μπλαουγκράνα» στις τελευταίες 4 συναντήσεις μόνο κέρδιζαν και οι ηττημένες ομάδες είναι: PSV, Βιγιαρεάλ, Κουλτουράλ Λεονέσα και Εσπανιόλ. Στην κατάταξη η Μπαρτσα βρίσκεται στην πρώτη θέση και μετά τη Σεβίλλη δεν μπόρεσε να νικήσει τη Βαλένθια στη Mestalla, το μειονέκτημα μεταξύ των ανταγωνιστών αυξήθηκε σε 3 βαθμούς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ  οι Καταλανοί έχουν επίσης πλήρη διαταγή, για την περιοδεία στο τέλος του τακτικού τουρνουά, η ομάδα Valverde εξασφάλισε την πρώτη γραμμή στην ομάδα.

Ήρθαν να κερδίσουν

Όμως και η Τότεναμ είναι πολύ ισχυρή τώρα, ο Ποκετίνο έχει πολύ αξιοπρεπή επίθεση, υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα, ταυτόχρονα ολόκληρη ομάδα ποδοσφαιριστών είναι σε καλή αθλητική φόρμα. Η διατριβή αυτή επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, στους πέντε ακραίους αγώνες τα σπερς έχασαν μόνο μία φορά από την Άρσεναλ στο Στάδιο Έμιρεϊτς, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες επί της Τσέλσι, Ίντερ, Σαουθάμπτον και Λέστερ.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα σπάνια αφήνει στο εντός έδρας αγώνα χωρίς να σκοράρει γκολ, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική άμυνα της Τότεναμ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μπάρτσα την Τρίτη θα καταφέρει να σκοράρει. Όμως, και η Τότεναμ χρειάζεται νίκη, άραγε όλες οι ενέργειες των “σπερς” θα κατευθύνονται στην επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *