The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Σεβίλλη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Sevilla-06.10b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Καμπ Νόου

Στον κεντρικό αγώνα του όγδοου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας περιμένουμε μια συναρπαστική αντιπαράθεση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλη. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη.

Ο ηγέτης επιστρέφει στην Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν δεν φαίνεται τόσο πειστική, αφού η ομάδα έχει 13 βαθμούς μετά από 7 παιχνίδια και μοιράζεται μόνο την τέταρτη γραμμή. Αν και η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη, επειδή η διαφορά από τον ηγέτη αποτελεί μόνο δύο βαθμούς. Η αιτία όλων των προβλημάτων ήταν ο τραυματισμός του Μέσι, χωρίς τον ηγέτη τους οι Καταλανοί παίζουν πολύ καλύτερα. Αλλά ο Μέσι έχει ήδη επιστρέψει, έπαιξε αγώνα εναντίον της Ίντερ αυτή την εβδομάδα στο Champions League. Οι Καταλανοί κατόρθωσαν να κερδίσουν την εντός έδρας νίκη με σκορ 2:1. Στο πρωτάθλημα, στον τελευταίο γύρο, η Μπάρτσα νίκησε την Χετάφε – 2:0. Τώρα οι Καταλανοί πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς και πιο σταθεροί να κερδίζουν βαθμούς.

Απρόβλεπτη Σεβίλλη

Οι Ανδαλουσιανοί φαίνονται αρκετά καλά αυτή τη σεζόν, όπως και η Μπάρτσα, η ομάδα έχει 13 βαθμούς και μοιράζεται την τέταρτη θέση. Η Σεβίλλη ξεκίνησε καλά και ήταν στην πρώτη θέση μετά από τέσσερις γύρους, αλλά στη συνέχεια υπήρξαν δύο συνεχόμενες ήττες από την Ρεάλ και Έιμπαρ. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες της Σεβίλλης αισθάνθηκαν και πάλι τη γεύση της νίκης, νικώντας την ισχυρή Σοσιεδάδ αυτή τη σεζόν με σκορ 3:2. Η ομάδα δεν έχει προβλήματα στο Europa League μέχρι στιγμής, η Σεβίλλη νίκησε την APOEL εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα 1:0, που τους επέτρεψε να ηγούνται τον όμιλό τους μετά από δύο γύρους. Η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στην Μπάρτσα, αλλά θα είναι δύσκολο να κερδίσει βαθμούς.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Τέσσερις φορές οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους την περασμένη σεζόν, στο πρωτάθλημα η Μπάρτσα ήταν δύο φορές ισχυρότερη με το ίδιο σκορ 4:2. Επίσης οι ομάδες έπαιξαν στο Ισπανικό Κύπελλο, όπου η Σεβίλλη κέρδισε τον πρώτο αγώνα εντός έδρας με σκορ 2:0, αλλά έχασε 6:1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες επιτυχίας της Μπάρτσα ποικίλλουν σημαντικά, ανάλογα με το αν υπάρχει ο Μέσι στο γήπεδο. Φαίνεται ότι ο Αργεντινός είναι στη τρύπα και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τους Καταλανούς πίσω του. Η Σεβίλλη είναι ένας ισχυρός και δύσκολος αντίπαλος, αλλά πιστεύουμε ότι οι Ανδαλουσιανοί δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στο Καμπ Νόου. Δεν προτείνουμε να εφεύρετε κάτι, λαμβάνοντας παίρνοντας το στοίχημα νίκη της Μπαρτσελόνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *