The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Roma-04.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, προημιτελικός – φάση 1 από 2

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Την επερχόμενη Τετάρτη στο «Καμπ Νόου» στην καταλανική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρόμα. Το ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης είναι η ισχυρότερη ισπανική ομάδα, η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει την ευκαιρία φέτος να κάνει το τρεμπλ. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι πολύ κατώτεροι από την Μπαρτσελόνα από την άποψη της σύνθεσης και δυνατοτήτων.

Μπαρτσελόνα

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στην τελευταία συνάντηση με την Σεβίλλη εκτός έδρας, οι νίκες καταγραφήκαν επί της Αθλέτικ, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλαγα. Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα έχει 9 μονάδες χάντικαπ πριν από τον πλησιέστερο διώκτη, τους «στρωματάδες», 8 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι χάνουν λίγο.

Ρόμα

Οι Ρωμαίοι με μεγάλη δυσκολία μπόρεσαν να ξεπεράσουν την αντίσταση του Σαχτάρ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος αγώνας της αναμέτρηση, ο οποίος έλαβε χώρα στο Χάρκοβο, έφερε τη νίκη στους «ανθρακωρύχους» 2:1, αλλά η ομάδα του ντι Φραντσέσκο κατάφερε να πάρει εκδίκηση στο «Ολίμπικο», νικώντας 1:0. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Ρόμα βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει 60 βαθμούς στο ενεργητικό, τρεις βαθμούς θετικό χάντικαπ πριν από την Λάτσιο και την πέμπτη θέση.

Πρόβλεψη

Για την Μπαρτσελόνα είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να κερδίσει το παιχνίδι εντός έδρας, αλλά να το κάνει ξηρά. Η ομάδα της Καταλονίας έχει μία από τις ισχυρότερες αμυντικές γραμμές στον κόσμο. Η Ρόμα με τη σειρά της δεν παίζει πάντα ποιοτικά τους εκτός έδρας αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Ρόμα είναι κάτω από 0,5 με απόδοση 2,00.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *