The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

06.02-Barcelona

Κύπελλο του Βασιλιά – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Καμπ Νόου, Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το βράδυ, 6 Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί ένα άλλο el-classico, όπου η τοπική Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί στο γήπεδό της με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά το el-classico θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Κυπέλλου του Βασιλιά, και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του ημιτελικού. Αυτή τη φορά οι εταιρείες στοιχημάτων διακρίνουν τους Καταλανούς ως φαβορί, κάτι που είναι εντελώς λογικό. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι συχνά απρόβλεπτο, οπότε ας κοιτάξουμε πιο λεπτομερώς…

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη σεζόν η Μπαρτσελόνα οδηγεί ήσυχα σε όλα τα τουρνουά, αλλά τα προβλήματα στο σύλλογο προκύπτουν αρκετά συχνά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Κύπελλο του Βασιλιά και τους τελευταίους δύο γύρους. Έτσι, και στους δύο πρώτους αγώνες των δύο προηγούμενων γύρων η ομάδα έχασε, αν και εκείνες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν εκτός έδρας: 2:1 με τη Λεβάντε και 2:0 με τη Σεβίλλη. Στη δεύτερη φάση οι Καταλανοί κατάφεραν να συγκρατήσουν την πίεση και κέρδισαν ήσυχα με σκορ 3:0 τη Λεβάντε και 6:1 τη Σεβίλλη. Και γενικώς η ενδεκάδα του Valverde έχει υπέροχη εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς της, έχοντας χάσει μόνο μία φορά σε 18 παιχνίδια της σεζόν: 3:4 από την Μπετίς τον Νοέμβριο.

5 νίκες στη σειρά

Ενώ η Ρεάλ κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες, εξαιτίας των οποίων απολύθηκε ο Lopetegi. Τώρα τους Μαδριλένιους προπονεί ο Σολάρι, ο οποίος τα καταφέρνει πολύ καλύτερα. Όχι, σε κάποιο σημείο φάνηκε ότι και αυτός ο προπονητής έχασε την επαφή με τους παίκτες, αλλά τώρα οι «μαρέγκες» είναι μια χαρά: σημείωσαν 5 νίκες στη σειρά (συνολική βαθμολογία ήταν 16:5). Ταυτόχρονα εκτός έδρας η ομάδα χάνει σε κάθε παιχνίδι και όχι πάντα μία φορά. Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες του Κυπέλλου η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει «αντί το θέλημά της».

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα δείχνει εξαιρετικό ποδόσφαιρο εντός έδρας, ειδικά όταν ο Μέσι βρίσκεται στο γήπεδο. Η Ρεάλ είναι επίσης καλή τώρα, αλλά εκτός έδρας χάνει πάρα πολύ. Παράλληλα οι «μαρέγκες» ξέρουν να δείξουν τον εαυτό τους, σκοράροντας σε όλους και παντού (προς το παρόν), έτσι το παιχνίδι υπόσχεται να είναι «ζωντανό» και αρκετά παραγωγικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *