The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ράγιο Βαγιεκάνο: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-РайоВальекано-24.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 24 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Την ερχόμενη Κυριακή θα δούμε τον εκ νέου προγραμματισμένο αγώνα του εικοστού πρώτου γύρου της La Liga μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μπαρτσελόνα

Υπό την ηγεσία του Τσάβι και μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή μεταγραφική εκστρατεία, η Μπαρτσελόνα ανέκτησε τη θέση της ως κορυφαία ομάδα. Οι «μπλαουγκράνα» είναι αυτή τη στιγμή δεύτεροι στο πρωτάθλημα με 63 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 61:32. Πριν από λίγο καιρό νικήθηκαν οι Ρεάλ Μαδρίτης (4:0), Σεβίλλη (1:0), Λεβάντε (3:2) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:0) από τους Καταλανούς, αν και πριν από μια εβδομάδα σημειώθηκε ένα συγκλονιστικό φιάσκο 0:1 από την Κάντιθ.

Ράγιο Βαγιεκάνο

Την προηγούμενη μέρα, η Ράγιο Βαγιεκάνο νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ, χάρη σ’ αυτό για πρώτη φορά το 2022 σημείωσε ένα πλήρες τρίποντο και ανέβηκε στη δέκατη τέταρτη θέση με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 33:38. Πριν από αυτό, οι «αστραπές» έμειναν στη μνήμη του κόσμου με 2:2 με τη Γρανάδα και 1:1 με τη Βαλένθια, καθώς και ήττα 0:1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 0:1 από την Αλαβές.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την περίπτωση διαβάζεται μια εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα, αλλά η Ράγιο Βαγιεκάνο ξέρει να χτυπά και σπάνια χάνει με μεγάλο σκορ. Νομίζω ότι κάτι παρόμοιο θα δούμε τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα και under 4.5 με απόδοση1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *