The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-ПСЖ-16.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Τα μέσα Φεβρουαρίου είναι η παραδοσιακή περίοδος για την επιστροφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, όπου ξεκινούν τα πλέι-οφ. Αυτή τη φορά το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά τον γύρο των 16 με ένα ενδιαφέρον αγώνα μεταξύ των κύριων αντιπάλων: Μπαρτσελόνα εναντίον ΠΣΖ. Έχει σκεφτεί ο Ρόναλτ Κούμαν πώς να νικήσει τον Ποκετίνο;

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται επιτυχία έστω εδώ

Οι μπλαουγκράνα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τρόπαια αυτή τη σεζόν. Στο Σούπερ Καπ δεν έφτασαν μερικά λεπτά, ο Villalibre κατάφερε να πάει τον αγώνα στην παράταση, όπου ο Williams έφερε τη νίκη στην Ατλέτικ. Πριν από μια εβδομάδα οι παίκτες του Ρόναλτ Κούμαν δυσκόλεψαν πολύ το δρόμο τους στον τελικό του κυπέλλου, χάνοντας από τη Σεβίλλη 0-2. Ναι, θα υπάρξει δεύτερος αγώνας, αλλά οι παίκτες του Γιούλεν Λοπετέγι ξέρουν να αμύνονται και δεν θα είναι δύσκολο να πάρει πίσω ένα τέτοιο κενό στον αγώνα μαζί τους. Στην Πριμέρα η Ατλέτικο, χάρη στα γκολ του διαγραμμένου στην Καταλονία Λουίς Σουάρεζ, έχει ήδη σημειώσει σοβαρό προβάδισμα. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι οι λίγο-πολύ πραγματικές πιθανότητες για τον τίτλο παραμένουν στο Champions League. Αλλά ακόμη και εδώ, έχοντας χάσει την 1η θέση στον τελευταίο γύρο της φάσης των ομίλων, οι «κούλες» πήραν το μεγιστάνα στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Η ΠΣΖ επικεντρώνεται πάντα στο Champions League

Οι Παριζιάνοι έχουν βαρεθεί τρόπαια στην εγχώρια αρένα. Φυσικά, ο Ποκετίνο πρέπει να κερδίσει όλα εντός έδρας με τους παίκτες του (και έχει ήδη αρχίσει να το κάνει, έχοντας κερδίσει με τους νέους παίκτες του στο Σούπερ Καπ Γαλλίας). Ωστόσο, η βασική προϋπόθεση για το Μαουρίσιο είναι να επιτύχει αποτελέσματα στην «Ευρώπη». Εκεί, ο Αργεντινός θα έχει ένα δύσκολο στόχο: την περασμένη σεζόν ο Τουχέλ ανέβασε την ομάδα στον τελικό (αλλά απολύθηκε ούτως ή άλλως). Ο «Posh» έφτασε επίσης σε αυτό το επίπεδο, και με ένα κλαμπ που δεν ήταν το φαβορί της κλήρωσης, την Τότεναμ. Αλλά τώρα θα ήταν έπρεπε να το επαναλάβει ή ίσως και να ξεπεράσει τα αποτελέσματα του 2020. Η κλήρωση τους έριξε ξανά, μετά τη νίκη στο γκρουπ, έναν δύσκολο αντίπαλο, την Μπαρτσελόνα. Επίσης, φαίνεται, θα πρέπει να παίξουν χωρίς τον Ντι Μαρία και τον Νεϊμάρ, τα αστέρια της Λατινικής Αμερικής τραυματίστηκαν. Θα υπάρχει επαρκής αντικατάσταση για αυτούς;

Προηγούμενοι αγώνες

Δύο φορές στα πλέι οφ, το 2015 και το 2017, η Μπαρτσελόνα πέρασε την ΠΣΖ. Οι αξέχαστες στιγμές ήταν οι ανατροπές της τελευταίας μονομαχίας: 4-0 στο Παρίσι και η ρεβάνς 6-1 στο Καμπ Νόου, ο ήρωας του περάσματος των «Καταλανών» ήταν ο Νεϊμάρ.

Πρόβλεψη

Αυτό το παιχνίδι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον: ακόμη και χωρίς τον Νεϊμάρ θα είναι μονομαχία μεταξύ του Μέσι και του Μπαπέ. Η άμυνα και των δύο δεν είναι αναμάρτητη. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *