The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Νάπολι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Наполи-08.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μπαρτσελόνα. Στάδιο Camp Nou

Ο δεύτερος αγώνας του γύρου των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μπαρτσελόνας και της Νάπολι έχει προγραμματιστεί για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα διατρέχει τον κίνδυνο να τερματίσει τη τρέχουσα σεζόν χωρίς τρόπαια, τερμάτισε μόλις δεύτερη στη La Liga και αποκλείστηκε από το Κόπα ντελ Ρέι στους ημιτελικούς. Μέχρι στιγμής οι Καταλανοί αισθάνονται καλά μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ κέρδισαν, καθαρά στην τάξη, την πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο με τους Ντόρτμουντ, Ίντερ και Σλάβια.

Νάπολι

Οι αντίπαλοι της Νάπολι ήταν η Λίβερπουλ, Σάλτσμπουργκ και Γκενκ, ως αποτέλεσμα κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, μετά τους Βρετανούς. Αλλά στην εσωτερική αρένα οι Παρτενοπέι έκαναν ένα βήμα πίσω. Εκτός από τον απροσδόκητο θρίαμβο στο Κύπελλο, οι τύποι του Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκαν εκτός τοπ-4, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα απέχει πολύ από τη βέλτιστη κατάσταση τώρα, αλλά ακόμη και με ένα τέτοιο σενάριο περιμένω να κερδίσει και να προχωρήσει περαιτέρω στους προημιτελικούς. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου (ισοπαλία 1:1) είναι ένα άλλο ισχυρό επιχείρημα υπέρ τους Μπλαουγκράνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *