The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Наполи-17.02

Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Καμπ Νόου

Η Πέμπτη είναι η ώρα για την έναρξη των πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το τουρνουά, φυσικά, αναφέρεται χαμηλότερα από το Champions League. Υπάρχουν όμως και σοβαρά ζευγάρια εδώ. Από αυτή την άποψη, είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τη μονομαχία Μπαρτσελόνα – Νάπολι. Θα καταφέρει ο έμπειρος Σπαλέτι να μπερδέψει σοβαρά τον Τσάβι;

Η Μπαρτσελόνα μόνο εδώ μπορεί να κερδίσει κάτι

Οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να βρουν το ποδόσφαιρό τους, η στασιμότητα κρατάει για περισσότερο από ένα χρόνο. Έτσι, προς το παρόν, περιμένουν υπομονετικά έως ότου ο Τσάβι, ο οποίος ήρθε στην πορεία της τρέχουσας περιόδου, θα μπορέσει να λύσει αυτά τα μπλοκαρίσματα που έχουν συσσωρευτεί από τους προκατόχους του. Υπάρχουν όμως αρκετά ερωτήματα για αυτόν: αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Super Cup, ήττα από την Ατλέτικο στο Cope del Rey… Και στο Champions League ο νεαρός τεχνικός τουλάχιστον δεν βελτίωσε την κατάσταση: 0-0 με την Μπενφίκα εντός έδρας και ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο οδήγησαν στον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά εδώ οι Καταλανοί έγιναν αμέσως το φαβορί, ωστόσο αυτό το στάτους πρέπει να αποδειχθεί, από τον 1ο γύρο κιόλας.

Η Νάπολι πρέπει να αποφασίσει για τις προτεραιότητες

Οι Παρθενοπέι και ο Σπαλέτι προσωπικά γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο στόχος της σεζόν ήταν η επιστροφή στο Champions League. Ο Γκατούζο δεν το κατάφερε στην προηγούμενη κλήρωση της Serie A (εμπόδισε η ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με μια μεσαία ομάδα χωρίς κίνητρα), δεν τον έσωσαν τα παλιά του κατορθώματα όπως η κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Λουτσιάνο ξεκίνησε δυναμικά με τους παίκτες του, στη συνέχεια ο σύλλογος επιβραδύνθηκε, αλλά μετά την Πρωτοχρονιά ανέβασε ξανά πολύ τους ρυθμούς, μειώνοντας απότομα τη διαφορά με την κορυφαία Ίντερ… Αλλά όλα αυτά είναι στο πλαίσιο της Serie A , όπου γίνεται επίμονος αγώνας για το Scudetto. Σε αυτό το πλαίσιο, το Γιουρόπα Λιγκ μπορεί κάλλιστα να εκληφθεί ως απόσπαση της προσοχής, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχε πάντα αρκετό κίνητρο το φθινόπωρο. Τι αξίζουν ήττες από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Από την άλλη, την κατάλληλη στιγμή, ο σύλλογος από τη Νάπολη συγκεντρώθηκε και πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στη Λέστερ.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι συναντήθηκαν όχι πολύ καιρό πριν, πάλι στα πλέι οφ, αλλά στο Champions League. Ήταν το 2018 και μετά το 1-του 1 Φεβρουαρίου στη Νάπολη, έπρεπε να περιμένουν μισό χρόνο. Όμως τελικά η Μπαρτσελόνα κέρδισε 3-1 εντός έδρας και πέρασε.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να αναζητά τον εαυτό της, αλλά τώρα όλα, τόσο ο παράγοντας της έδρας όσο το κίνητρο είναι με το μέρος της. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των «μπλαουγκράνα» (απόδοση 2,0).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *