The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Барселона-МанчестерЮнайтед-16.02

Γιουρόπα Λιγκ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, 7:45 μ.μ.
Καμπ Νόου

Το Europa League αυτή τη σεζόν δεν είναι πολύ κατώτερο από το Champions League, αν πάρουμε τον γύρο των πλέι οφ, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια εδώ. Κεντρική μάχη των τελικών των 232 φυσικά θα είναι η συνάντηση Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στον πόρο μας.
Η Μπάρτσα έχει ανεβάσει στροφές
Ο καταλανικός σύλλογος έχει πλέον ξεκάθαρα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, η ομάδα είναι αήττητη σε 16 σερί παιχνίδια, με μόλις τρεις συναντήσεις να έληξαν ισόπαλες, στην κανονική διάρκεια. Μια τέτοια σημαντική ανακάλυψη κατέστησε δυνατή τη σταθερή θέση στην κορυφή της Πριμέρα, η διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ αυξήθηκε στους 11 βαθμούς, αλλά ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Τσάβι κέρδισαν εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ (1:0). Η ομάδα διεξήγαγε ανεπιτυχώς τη φάση των ομίλων του Champions League, όπου τερμάτισε τρίτη, πίσω από Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν στους Ντεμπελέ και Μπουσκέτς να παίξουν.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν το παιχνίδι τους
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προβλήματα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά με τα σημερινά αποτελέσματα φαίνεται ότι τα χειρότερα τελείωσαν. Στα τελευταία 15 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν 12 νίκες, ενώ γνώρισαν μόνο μία ήττα. Ο σύλλογος θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον ένα τρόπαιο καθώς θα παίξει στον τελικό του Λιγκ Καπ εναντίον της Νιούκασλ στα τέλη Φεβρουαρίου. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, οι πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι μικρές. Η ομάδα του Ten Hag κέρδισε τη συνάντηση του τελευταίου γύρου εκτός έδρας με τη Λιντς 2:0. Ο σύλλογος έχει επτά απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, δύο φορές έπαιξαν στους τελικούς του Champions League, και στις δύο περιπτώσεις η Μπαρτσελόνα κέρδισε – 3:1 και 2:0. Η τελευταία φορά που οι σύλλογοι συναντήθηκαν ήταν το 2019, στα προημιτελικά του Champions League, τότε ο καταλανικός σύλλογος ήταν επίσης πιο δυνατός, κερδίζοντας και τις δύο συναντήσεις – 1-0 εκτός έδρας και 3-0 εντός.
Πρόβλεψη
Στη μάχη των τιτάνων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα στην Μπάρτσα, οι αποδόσεις στην επιτυχία των Καταλανών πέφτουν σταδιακά. Οι γηπεδούχοι μπορεί και θα έχουν το πλεονέκτημα, αλλά το ποντάρισμα στη νίκη τους εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο. Δεν είναι να μπείτε σε μπελάδες, περιμένουμε προσεκτικό ποδόσφαιρο και προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω από 3 γκολ με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *