The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Λεγανές: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Леганес-16.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Η Μπαρτσελόνα και η Λεγκάνες θα συναντηθούν στο πλαίσιο του εικοστού ένατου γύρου της La Liga.

Μπαρτσελόνα

Νίκες 2:1 επί της Χετάφε, 5:0 επί της Εϊμπάρ, 1:0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ και 4:0 επί της Μαγιόρκα, καθώς και ήττα 0:2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης – γενικά το προηγούμενο τμήμα του πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα κράτησε σε καλό επίπεδο. Οι Καταλανοί εδραιώθηκαν στην κορυφή της κατάταξης με 61 πόντους στο ενεργητικό και εξαιρετική διαφορά τερμάτων 67:31.

Λεγανές

Ενώ η Λεγανές είναι μόλις δέκατη ένατη, συνολικά κέρδισε 23 πόντους, συμπληρωμένος με στατιστικά τερμάτων 22:41. Η εντυπωσιακή επιτυχία της 2:1 επί της Βιγιαρεάλ δεν βοήθησε πραγματικά τους Πεπερίνος, γιατί σε άλλες περιπτώσεις δεν κατάφεραν να νικήσουν την Μπέτις (0:0), Θέλτα Βίγκο (0:1), Αλάβες (1:1) και Ρεάλ Βαγιαδολίδ (1:2).

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή η επίθεση της Μπαρτσελόνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι απίθανο να τη συγκρατήσει ακόμη και η αρκετά δυνατή άμυνα της Λεγανές. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο ηγέτης του πρωταθλήματος θα επιβεβαιώσει την κατάστασή του και θα νικήσει τον υποψήφιο για τον υποβιβασμό με περιθώριο τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *