The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Λεβάντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-1701

Κύπελλο Ισπανίας – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Κάμπ Νόου, Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων των 16 του Κυπέλλου της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Λεβάντε. Στον πρώτο αγώνα οι Καταλονοί έχασαν από τον αντίπαλο με σκορ 1:2, τώρα οι “μπλαουγκράνα” θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρουν εκδίκηση για την ήττα. Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν απολύτως καμία αμφιβολία για τη νίκη της Μπάρτσα, το μόνο ερώτημα είναι, με ποιο σκορ οι Καταλανοί θα κερδίσουν αυτή τη νίκη.

Καλή φόρμα

Η Μπαρτσελόνα στους τελευταίους πέντε αγώνες έχασε μόνο μία φορά, σημειώνοντας τέσσερις νίκες. Οι νίκες καταγράφηκαν στους αγώνες εναντίον Λεβάντε στην Πριμέρα, Θέλτα, Χετάφε και Έιμπαρ. Στην La Liga οι «μπλαουγκράνα» τα έχουν όλα υπό τον έλεγχο, μετά τους 19 γύρους η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς στο ενεργητικό και πέντε μονάδες θετικού χάντικαπ μπροστά από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπάρτσα έχει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στο Κύπελλο του Βασιλιά για λίγο.

Πήραν εκδίκηση

Η Λεβάντε ήθελε πάρα πολύ να νικήσει την Μπαρτσελόνα, το θέμα είναι ότι στα μέσα Δεκεμβρίου η Μπάρτσα νίκησε συντριπτικά τη Λεβάντε στην έδρα της με το σκορ 5:0 και η ήττα εκείνη ήταν οδυνηρή για τους “βάτραχους”. Η εκδίκηση επέτυχε, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Λεβάντε θα είναι σε θέση να κερδίσει την τελική νίκη στην αναμέτρηση, ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός. Θυμηθείτε ότι τη Λεβάντε στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκεται στην 11η θέση με 23 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Μπάρτσα πρέπει να νικήσει τη Λεβάντε με δύο ή περισσότερα γκολ για να φτάσει στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Καταλανοί είναι στενοχωρημένοι με την ήττα στον πρώτο αγώνα, από την ενδεκάδα του Βαλβέρδε πρέπει να περιμένουμε τη μέγιστη δραστηριότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *