The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Λα Κορούνια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-DeportivoLaCoruna-17.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου, Μπαρτσελόνα

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μπάρτσα την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενεί τη Λα Κορούνια στον επόμενο 16ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας. Η Μπάρτσα είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, οι μελλοντικοί αντίπαλοι διαφέρουν σημαντικά στην τάξη και τους στόχους για τη σεζόν. Επιπλέον, η Μπάρτσα, παρά τα διάφορα προβλήματα του προσωπικού, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο Καμπ Νόου τους οι Καταλανοί πάντοτε παίζουν με ιδιαίτερη διάθεση και αποτελεσματικά.

Ηγέτης

Η Μπαρτσελόνα σε πέντε τελευταία παιχνίδια σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι ισοπαλίες καταγράφηκαν με την Θέλτα 2:2 και τη Βαλένθια 1:1, νίκες επί της Ρεάλ Μούρθια στο Κύπελλο του Βασιλιά, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βιγιαρεάλ. Στην κατάταξη της Πριμέρας η Μπάρτσα βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό των “μπλαουγκράνα” υπάρχουν 39 βαθμούς, +5 βαθμούς χάντικαπ πριν από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή – Βαλένθια. Στην έδρα της στο πρωτάθλημα της Ισπανίας της σεζόν 2017–18 η Μπάρτσα έπαιξε επτά παιχνίδια, στα οποία σημείωσε έξι νίκες και μόνο μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 22:4.

Κοντά στη ζώνη υποβιβασμού

Η Λα Κορούνια μετά από 15 γύρους του ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκεται στην 17η θέση στην κατάταξη, έχει 15 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκονται η Αλαβές, Μάλαγα και Λας Πάλμας, είναι μόνο τρεις μανάδες. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Λα Κορούνια δύο φορές κατάφερε να κερδίσει: τη Λας Πάλμας στο Κύπελλο, και Λεγανές στο πρωτάθλημα, έπαιξε ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχασε από τη Μάλαγα και τη Σεβίλλη.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα στα μεσοβδόμαδα ξεκουραζόταν, άραγε οι παίκτες είχαν χρόνο να ξεκουραστούν και να ανακάμψουν μετά από μια δύσκολη περιοδεία παιχνιδιών σε δύο μέτωπα. Οι ξεκούραστοι Καταλανοί είναι πολύ επικίνδυνοι, ειδικά για μια ομάδα όπως η Λα Κορούνια, η οποία έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -2,5 με απόδοση  1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *