The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Θέλτα Βίγο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-CeltaVigo-11.01

Κύπελλο Ισπανίας, Γύρος των 16

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Πέμπτη,  11 Ιανουαρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας στους 16 του Κυπέλλου της Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπαρτσελόνα και Θέλτα Βίγο. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης που έλαβε χώρα στο Balaidos, έφερε 1-1 ισοπαλία, η Μπαρτσελόνα έπαιξε χωρίς Μέσι και Σουάρες, και γενικώς, ικανοποιήθηκε με την ισοπαλία. Με τη σειρά της η Θέλτα απόκτησε αξιοσημείωτη φόρμα, την οποία, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ο αγώνας στην Πριμέρα εναντίον Ρεάλ, στον οποίο οι “ουράνιοι” κατάφεραν να κερδίσουν ένα βαθμό.

Θα γίνει η αλλαγή

Σίγουρα στο επερχόμενο παιχνίδι ο Βαλβέρδε θα στραφεί και πάλι στην εναλλαγή, επειδή σε τρεις μέρες μετά τον αγώνα με την Θέλτα η Μπάρτσα θα παίξει εκτός έδρας αγώνας στη Χώρα των Βάσκων κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αλλά και στο Ισπανικό Κύπελλο οι Καταλανοί είναι έτοιμη για μάχη, οπότε ο ηγέτης της Πριμέρα θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για μια σίγουρη νίκη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Μπάρτσα στην τρέχουσα σεζόν δείχνει όχι μόνο τέλειο παιχνίδι στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα.

Το κύπελλο είναι σημαντικό

Για τη Θέλτα το Κύπελλο της Ισπανίας μπορεί να γίνει ένα εφαλτήριο για την Ευρώπη, επειδή στην Πριμέρα η ενδεκάδα της Βίγο μετά από 18 γύρους βρίσκεται μόνο στην 14η θέση. Αλλά εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη μέση της κατάταξης της ισπανικής ελίτ υπάρχει πολύ υψηλή πυκνότητα και η διαφορά από το TOP-7 και την Έιμπαρ είναι μόνο πέντε βαθμούς, δηλ. να ανέβει στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ είναι περισσότερο από πραγματικό.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να κερδίσει με “λίγο αίμα”, γιατί μπροστά είναι πολύ δύσκολος αγώνας με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, που θα έπρεπε να κερδηθεί. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν πολύ ισχυρή γραμμή άμυνας, λίγοι μπορούν να διεισδύσουν τις αμυντικές γραμμές των γηπεδούχων. Η ίδια η Θέλτα θα έρθει σίγουρα στην Καταλονία να παίξει με τον δεύτερο αριθμό, με προσοχή στη δική της πύλη. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να προσπαθήσετε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα από το σύνολο κάτω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα + under 4.5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *