The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Εσπανιόλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Espanyol-25.01

Κύπελλο Ισπανίας, Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Καμπ Νόου, Βαρκελόνη

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας η Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νόου” θα φιλοξενεί την Εσπανιόλ. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρησης, ο οποίος έλαβε χώρα στο πεδίο των “παπαγάλων”, έληξε με σκορ 1:0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, πράγμα που προκάλεσε πραγματική αίσθηση. Τώρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να πάρει μια πειστική εκδίκηση για εκείνη την ήττα.

Ηγέτης του πρωταθλήματος

Η Μπαρτσελόνα μετά από 20 γύρους στην Πριμέρα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ενεργητικό των “μπλαουγκράνα” υπάρχουν 54 βαθμοί, που είναι 11 μονάδες περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μπάρτσα σημείωσε τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα από την Εσπανιόλ. Η νίκες καταγραφήκαν πάνω στη Λεβάντε, την Θέλτα, την Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Μπέτις. Η Μπαρτσα είναι σε εκπληκτική φόρμα, οι Καταλανοί είναι οι κύριοι διεκδικητές όχι μόνο για το στέμμα στην Ισπανία, αλλά και για τη νίκη στο Champions League.

Αρκετά καλή ομάδα

Η Εσπανιόλ στην τρέχουσα σεζόν δείχνει επίσης ποιοτικό ποδόσφαιρο, όχι τόσο σίγουρο όσο η Μπάρτσα, κι όμως… Η δεύτερη ομάδα της Καταλονίας βρίσκεται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικό πρωτάθλημα με 24 βαθμούς στο ενεργητικό, η Εσπανιόλ αγωνίζεται για τη θέση στο top-7, δηλαδή, για τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά η Εσπανιόλ έχει ένα αδύναμο σημείο – το παιχνίδι εκτός έδρας. Σε εννέα παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβισιόν της σεζόν 2017–18 οι “παπαγάλοι” κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά.

Πρόβλεψη

Η Μπάρτσα στο επόμενο παιχνίδι δεν θα πάρει απλά εκδίκηση για την ήττα από την Εσπανιόλ, αλλά θα κάνει αυτό με τεράστια σιγουριά. Η Εσπανιόλ φαίνεται αδύναμη εκτός έδρας, ενώ οι “μπλαουγκράνα” παίζουν εξαιρετικά στο “Καμπ Νόου” τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,88.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *