The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-Barcelona-Espanyol-30.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το βράδυ του Σαββάτου, 30 Μαρτίου, στη Βαρκελώνη, στο θρυλικό Καμπ Νόου, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 29ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας, το Καταλανικό ντέρμπι – η Μπαρτσελόνα  θα αγωνιστεί με την Εσπανιόλ. Είναι ξεκάθαρο ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο ισχυροί, αλλά σε τι πρέπει να στοιχηματίσουμε; Και θα μάθετε για αυτό εάν διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ.

Επιτέλους πήραν μπρος

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα  οδηγεί ήρεμα και με πολύ αυτοπεποίθηση το ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει ήδη 66 βαθμούς σε 28 γύρους. Την ίδια στιγμή οι Καταλανοί είναι ήδη 10 βαθμούς μπροστά από τους πιο κοντινούς διώκτες τους (Ατλέτικο), οπότε μπορούν να χαλαρώσουν λίγο. Αλλά δεν το χρειάζονται αυτό, αφού οι “μπλαουγκράνα” μόλις πήραν φόρα, η ομάδα κέρδισε τους τελευταίους τρεις αγώνες με συνολικό σκορ 12:3. Δηλαδή, τώρα η ενδεκάδα του Βαλβέρδε δίνει όλες τις δυνάμεις στην επίθεση, αλλά μερικές φορές οι παίκτες ξεχνιούνται και χάνονται…

Θαμπό παιχνίδι και χωρίς νίκες

Την ίδια στιγμή η Εσπανιόλ δεν ξεχωρίζει με κανέναν τρόπο αυτή τη σεζόν, βρισκόμενη στη 13η θέση του πρωταθλήματος. Και αυτό σαφώς δεν είναι το αποτέλεσμα, που περίμεναν οι «παπαγάλοι». Απλώς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Ρούμπι κατάφερε να σημειώσει μόνο 9 νίκες και 7 ισοπαλίες, χάνοντας τους υπόλοιπους 12 αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 7 αγώνες οι Καταλανοί έχασαν μόνο μία φορά (0:1 από τη Σεβίλλη), αλλά και κέρδισαν μόνο 2 φορές (και τις δύο φορές εντός έδρας).

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα  σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει το αδιαμφισβήτητο φαβορί, έτσι οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πολύ μικρή απόδοση στη νίκη της. Ωστόσο, τώρα οι Καταλανοί έχουν πάρει φόρα, και ως εκ τούτου πρέπει τώρα να αποδείξουν την ανωτερότητά τους. Επιπλέον, η ιστορία της αντιπαράθεσης υποδηλώνει ότι η Μπάρτσα είναι ικανή να το κάνει… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *