The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: προγνωστικά για τον αγώνα

Осасуна-Барселона-08.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022, 3:00 μ.μ.
Καμπ Νόου

Η Ισπανία αποφάσισε αυτή τη φορά να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αγγλίας και της Premier League της. Εδώ λοιπόν λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, την τελευταία μέρα, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα μέρος της επόμενης περιοδείας. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινήσει με μια ενδιαφέρουσα μονομαχία: Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ θα παίξουν σ’ ένα ακόμη ντέρμπι. Και το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έκανε μια λεπτομερή πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Η Μπαρτσελόνα είναι η πρώτη, αλλά δεν πληροί ιδιαίτερα αυτό το στάτους
Οι «μπαλουγκράνα», όπως φαίνεται, δεν έχουν μάθει να παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο χωρίς τον Μέσι. Για 2η συνεχόμενη φορά δεν καταφέρνει να φτάσει στα πλέι οφ του Champions League. Δεν μπορούν να κατηγορήσουν τους προκατόχους, υπό τον Τσάβι, νεοφερμένοι προσλήφθηκαν τόσο τον Ιανουάριο όσο και το καλοκαίρι. Και την ίδια στιγμή, υπήρξαν αποτυχίες όχι μόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και στην Πριμέρα, στο El Clasico, για παράδειγμα, ήταν 1:3. Και μόνο επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να μην κερδίσει τη Ζιρόνα και έχασε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τώρα η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ωστόσο, με τους πιο αδύναμους, ο Λεβαντόφσκι και η παρέα είναι αρκετά αποτελεσματικοί.
Η Εσπανιόλ δεν μπορεί να είναι ακόμα ικανοποιημένη με την απόδοση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ Πένας
Τα «παπαγαλάκια» πέρασαν την προηγούμενη σεζόν στη Segunda, έτσι την άκουσαν από την πρόκριση στους ευρωπαϊκούς αγώνες και τα καλά αποτελέσματα εκεί. Ωστόσο, κατάφεραν αμέσως να επιστρέψουν, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και μάλιστα να καταλάβουν την 14η θέση μετά την επιστροφή. Φαίνεται ότι ήθελαν περισσότερα, οπότε στο προπονητικό πόστο το καλοκαίρι προσκλήθηκε νέος τεχνικός, ο οποίος κατάφερε να ανεβάσει τη Γρανάδα από τη Segunda στα πλέι οφ του Europa League. Αλλά μέχρι στιγμής, αυτός ο προπονητής έχει κάνει λίγα. Οι νέοι του παίκτες κέρδισαν μόνο 2 νίκες και 12 βαθμούς σε 14 αγώνες. Και φαίνεται ότι ο τεχνικός έχει την τελευταία του ευκαιρία. Εάν δεν υπάρξει καλό αποδοτικό παιχνίδι ακόμα και μετά από μια μεγάλη παύση στη διασταύρωση Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, σίγουρα θα απολυθεί.
Προηγούμενοι αγώνες
Είναι το ντέρμπι της Καταλονίας και η Εσπανιόλ κάτι καταφέρνει. Και στα δύο πρόσφατα εντός έδρας ματς κέρδισε βαθμούς από γείτονα με στάτους.
Πρόβλεψη
Η Μπαρτσελόνα είναι αρκετά αποτελεσματική απέναντι σε σαφώς πιο αδύναμες ομάδες. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των «κουλές» με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *