The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Γρανάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Гранада-20.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βαρκελώνη. Γήπεδο Καμπ Νόου

Στον τελικό αγώνα του πέμπτου γύρου της La Liga η Μπαρτσελόνα σε κρίση θα φιλοξενήσει τη δυνητικά ισχυρή ομάδα Γρανάδα.

Μπαρτσελόνα

Την παραμονή η Μπαρτσελόνα έχασε συντριπτικά με σκορ 0:3 από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, δείχνοντας το πραγματικό της επίπεδο. Ωστόσο, στο ισπανικό πρωτάθλημα οι Μπλαουγκράνα τα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Μετά από παιχνίδια με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (4:2), την Αθλέτικ (1:1) και τη Χετάφε (2:1), βρίσκονται στην έβδομη θέση με επτά βαθμούς στο ενεργητικό, διαφορά τερμάτων 7:4 και ένα παιχνίδι στο χέρι.

Γρανάδα

Η Γρανάδα ξεκίνησε με ισοπαλίες στις αναμετρήσεις με τη Βιγιαρεάλ (0:0) και τη Βαλένθια (1:1). Στη συνέχεια όμως καταστράφηκε ολοσχερώς από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0:4) και την Μπέτις (1:2). Η έλλειψη νικών και το χαμηλό επίπεδο ποδοσφαίρου έστειλαν την ομάδα στη δέκατη έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ασαφείς προοπτικές.

Πρόβλεψη

Παρά όλα τα προβλήματά της, η Μπαρτσελόνα έχει πολλές πιθανότητες να βελτιώσει τη διάθεσή της κερδίζοντας αυτή τη συνάντηση, καθώς η Γρανάδα νιώθει ακόμα χειρότερα. Αλλά δεν νομίζω ότι με τις υπάρχουσες απώλειες στη γραμμή επίθεσης, οι Καταλανοί μπορούν να υπολογίζουν σε μια ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-2 γκολ με απόδοση 2,15.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *