The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Валенсия-19.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μπαρτσελόνα. Στάδιο Καμπ Νόου

Αγώνας του δέκατου τέταρτου γύρου της La Liga μεταξύ Μπαρτσελόνα και Βαλένθια έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο.

Μπαρτσελόνα

Οι εντός έδρας νίκες επί των Οσασούνα (4:0), Λεβάντε (1:0) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:1), καθώς και εκτός έδρας ήττες από την Ατλέτικο (0:1) και την Κάντιθ (1:2) – παρά την καταπληκτική σταθερότητα η Μπαρτσελόνα ανακάμπτει σίγα-σιγά  από μια φρικτή αρχή στη σεζόν. Με 20 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 23:12, ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Βαλένθια

Ενώ η Βαλένθια κέρδισε 14 βαθμούς και είναι μόνο δωδέκατη με διαφορά τερμάτων 19:19. Στους τελευταίους πέντε γύρους οι «νυχτερίδες» απροσδόκητα εύκολα νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης (4:1), έχασαν 0:1 από την Ατλέτικο, καθώς έπαιξαν ισοπαλία 2:2 με την Αλάβες, 0:0 με την Έιμπαρ και 2:2 με την Ατλέτικο.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Μπαρτσελόνα που παίζει άριστα στο Καμπ Νόου είναι το προφανές φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Ωστόσο, η άμυνα των Καταλανών δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, οπότε η Βαλένθια θα έχει την ευκαιρία να σκοράρει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *