The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-Valencia-14.09

Πρωτάθλημα της Ισπανίας

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Στις 14 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μμ. θα είναι ο αγώνας του 4ου γύρου του Πρωταθλήματος Ισπανίας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το στάδιο Καμπ Νόου (Βαρκελώνη).

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη εκπαιδεύσει τους οπαδούς της σε συνεχείς νίκες και τρόπαια, οπότε οι παραμικρές αποτυχίες της ομάδας θεωρούνται τραγωδία παγκόσμιας κλίμακας. Αυτό ακριβώς συνέβη στη φετινή σεζόν της La Liga, η ομάδα ξεκίνησε άσχημα, κερδίζοντας μόλις 4 βαθμούς στους πρώτους τρεις γύρους. Όλα ξεκίνησαν με την αποτυχία στο πρώτο παιχνίδι με την Αθλέτικ, οι «μπλαουγκράνα» έχασαν με ελάχιστο σκορ 0:1. Μετά από αυτό η Μπάρτσα σαν να δικαιολογήθηκε για την ήττα, νικώντας την Μπετίς 5:2 εντός έδρας. Ωστόσο, ήδη στον επόμενο γύρο η Μπαρτσελόνα σκόνταψε πάλι, παίζοντας ισοπαλία με την Οσασούνα 2:2. Γκολ στον αγώνα σκόραραν Faty και Arthur. Οπότε όλα δεν είναι τόσο ομαλά στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα, αφού παίχτηκαν μόλις τρεις γύροι.

Βαλένθια

Οι «νυχτερίδες» χαλάρωσαν στην αρχή της σεζόν, η ομάδα ολοκλήρωσε το τελευταίο πρωτάθλημα στη ζώνη του Champions League, παρουσιάζοντας εξαιρετικό παιχνίδι στο τουρνουά. Ωστόσο, ήδη φέτος δεν υπήρχε ίχνος της παρισινής Βαλένθια, η ομάδα ξεκίνησε και πάλι να δείχνει θαμπή φόρμα του εαυτού της. Στο ντεμπούτο οι παίκτες έπαιξαν ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ 1:1. Στην επόμενη συνάντηση οι «νυχτερίδες» κατάφεραν γενικά να χάσουν από την Θέλτα με σκορ 0:1. Μόνο στον 3ο αγώνα η Βαλένθια επιτέλους κέρδισε, κατάφερε να το κάνει στον αγώνα με τη Μαγιόρκα 2:0. Το διπλό στο παιχνίδι σκόραρε ο Parejo. Μετά από 3 γύρους η ομάδα με 4 βαθμούς καταλαμβάνει την 10η θέση.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα θα επικρατήσει στη συνάντηση. Οι Καταλανοί δεν ξεκίνησαν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά η Βαλένθια δεν διαφέρει με σταθερό και δυνατό παιχνίδι. Ως εκ τούτου, η Μπάρτσα θα έχει αρκετά εσωτερικά αποθεματικά για να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *