The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Barcelona-Valencia-25.05

Κύπελλο του Βασιλιά – Τελικός

Estadio Benito Villamarín, Σεβίλλη

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, 25 Μαΐου, ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου του βασιλιά θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη, όπου η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια θα αγωνιστούν για τον τίτλο πρωταθλήτριας. Είναι καλές ομάδες, αλλά οι Καταλανοί φαίνονται πιο ισχυροί. Ωστόσο, μην υποτιμάτε τις «νυχτερίδες». Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Βαλένθια.

Ο στόχος είναι να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα στο σύνολό της μπορεί να είναι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν, αν και η πίκρα από το Champions League εξακολουθεί να υπάρχει. Ο τελικός του Champions League ήταν τόσο κοντά στους Καταλανούς, αλλά οι ίδιοι έχασαν στο δεύτερο παιχνίδι από τη Λίβερπουλ 4:0 (η Μπαρτσελόνα κέρδισε τον πρώτο αγώνα με σκορ 3:0). Ωστόσο, μετά την αποτυχία αυτή η ενδεκάδα του Βαλβέρδε συγκεντρώθηκε και έβγαλε δύο καλούς αγώνες, συνεχίζοντας να σκοράρει. Αν και η εξάρτηση από το Messi εξακολουθεί να υπάρχει. Καθώς μην ξεχνάτε ότι οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν το ισπανικό πρωτάθλημα και δεν ήταν ό, τι πιο πολύ εύκολο γι’ αυτούς.

Έσωσαν τη σεζόν στο τέλος της άνοιξης

Ταυτόχρονα, η Βαλένθια δεν είχε πολύ επιτυχημένη σεζόν, αλλά σε κάποιο σημείο ειλικρινά διέφυγε. Έτσι, η ενδεκάδα του Μαρθελίνο κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του Europa League, και έπειτα ανέβηκε στην 4η θέση στην Πριμέρα. Η 4η θέση αυτή επιτρέπει να προκριθεί απευθείας στο Champions League για την επόμενη σεζόν! Και όλα αυτά έγιναν δυνατά χάρη σε τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Αλλά εκτός έδρας οι «νυχτερίδες» δεν είναι τόσο επιτυχημένες, καθώς χάνουν πολύ…

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα γενικώς είναι πιο ισχυρή από τη Βαλένθια και δεν πρέπει να βγει ένα ισότιμο παιχνίδι. Βέβαια, οι «νυχτερίδες» σκοράρουν αρκετά τώρα, αλλά σε πιο αδύναμους αντίπαλους. Ταυτόχρονα η άμυνα των φιλοξενούμενων συνεχώς αποτυγχάνει, ενώ οι γηπεδούχοι (ονομαστικοί) ξέρουν να σκοράρουν. Επιπλέον, οι Καταλανοί χρειάζονται νίκη για τους οπαδούς τους, οπότε είναι καλύτερα να ποντάρετε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *