The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαγιαδολίδ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-RealValladolid-29.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2019, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Στις 29 Οκτωβρίου, στο ισπανικό πρωτάθλημα, θα διεξαχθούν δύο αγώνες, σε ένα από τους οποίους η τρομερή Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ. Ο ιστότοπός μας έχει προετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Βαγιαδολίδ.

Η Μπάρτσα ανέβασε ρυθμούς

Μετά από μια θαμπή εκκίνηση, οι Καταλανοί δείχνουν και πάλι το συνήθη ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει το αποτέλεσμα. Στο Champions League η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Σλάβια με σκορ 2:1 την περασμένη εβδομάδα. Αυτή η νίκη επέτρεψε στους Καταλανούς να οδηγήσουν το κουαρτέτο τους μετά από τρεις γύρους. Ο σύλλογος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την πρόκριση στα πλέι-οφ. Όσο για την Πριμέρα Ντιβισιόν, η Μπάρτσα ήταν στην πρώτη θέση μετά από εννέα γύρους, αν και τώρα εκεί είναι η καταπληκτική Γρανάδα, η οποία έχει ήδη παίξει τον αγώνα της του δέκατου γύρου. Ο Messi και οι συνέταιροί τους είναι έτοιμοι για μια σίγουρη νίκη, επειδή οι Καταλανοί πρέπει να επιστρέψουν την πρώτη θέση. Από τις απώλειες προσωπικού, θα πρέπει να σημειωθεί ο τραυματισμός των Umtiti και Sergi Roberto.

Η Βαγιαδολίδ εκπλήσσει ευχάριστα

Την περασμένη σεζόν η Βαγιαδολίδ επέστρεψε στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου και κατάφερε να μείνει εδώ. Μετά από δέκα αγώνες η ομάδα έχει 14 βαθμούς και κατέχει την όγδοη θέση στο πρωτάθλημα. Τώρα η Βαγιαδολίδ έχει μια επιτυχημένη σειρά πέντε αγώνων χωρίς ήττες, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να σκοράρει 9 βαθμούς. Η ομάδα παίζει αξιόπιστα στην άμυνα με μόλις εννέα γκολ που δέχτηκε, αν και η ομάδα σκόραρε μόνο ένα γκολ περισσότερο. Ο καθορισμός στη μέση του βαθμολογικού πίνακα θα είναι ήδη μια επιτυχία του συλλόγου, ο ιδιοκτήτης του οποίου στην ουσία είναι ένα πρώην ποδοσφαιρικό αστέρι, Βραζιλιάνος Ρονάλντο.

Προσωπικές συναντήσεις

Παρά το γεγονός ότι οι ομάδες έχουν σημαντική διαφορά στην τάξη, η Βαγιαδολίδ την περασμένη σεζόν, αν και έχασε δύο φορές από τους Καταλανούς, αλλά με το ίδιο σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι η Μπάρτσα θα κερδίσει στην έδρα της, ωστόσο οι Καταλανοί δεν είναι καθόλου αξιόπιστοι στην άμυνα. Είναι επικίνδυνο να στοιχηματίζετε στη νίκη των γηπεδούχων με μεγάλο χάντικαπ, επειδή η Βαγιαδολίδ είναι πολύ καλή στην άμυνα. Εδώ προτείνουμε το στοίχημα το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ. Φυσικά η Μπαρτσελόνα πρέπει να σκοράρει περισσότερο, αλλά και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *