The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Barcelona-AtleticoMadrid-04.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κάμπ Νόου

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 27ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος θα είναι σίγουρα η αναμέτρηση μεταξύ του ηγέτη της κατάταξης, της Μπαρτσελόνα και του πλησιέστερου διώκτη των «μπλαουγράνα» της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, τα περασμένα μεσοβδόμαδα δεν κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας το αουτσάιντερ τη Λας Πάλμας. Με τη σειρά της η Ατλέτικο σημείωσε εξαιρετική φόρμα, ταξιδεύει στα ανατολικά της Ισπανίας για να κερδίσει βαθμούς.

Ηγέτης

Μετά από 26 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα κατόρθωσε να σημειώσει 66 βαθμούς, γεγονός που της επιτρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «μπλαουγράνα» κατάφεραν να κερδίσουν μόνο δύο φορές, εκτός έδρας νίκησαν την Έιμπαρ 2:0, καθώς και στο ντέρμπι της Καταλονίας νίκησαν τη Ζιρόνα 6:1. Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια τελείωσαν με ισοπαλία: με Χετάφε, Τσέλσι και Λας Πάλμας.

Δεύτερη θέση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση, χάνοντας από τον ηγέτη πέντε βαθμούς. Με τη σειρά της η πρωτευουσιάνικη Ρεάλ, η οποία είναι ο πιο κοντινός διώκτης των «στρωματάδων» χάνει από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε 10 βαθμούς. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» μόνο κέρδιζαν, δύο φορές έπεσε η δανική Κοπεγχάγη στο Europa League, τρεις φορές καταγράφηκαν νίκες στην Πριμέρα Ντιβισιόν: πάνω στο Αθλέτικ, Σεβίλλη και Λεγανές. Εκτός έδρας οι Μαδριλένιοι στην τρέχουσα σεζόν του πρωταθλήματος έπαιξε 13 συναντήσεις, στις οποίες σημείωσε εννέα νίκες και μόνο μία ήττα.

Πρόβλεψη

Θα πρέπει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι στην επικείμενη συνάντηση θα παίξουν δύο ομάδες με τέλειες γραμμές άμυνας, μαζί Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έχασαν μόλις 24 γκολ σε 52 αγώνες στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *