The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-Атлетико-06.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Βιώνοντας δύσκολες στιγμές, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παλέψουν μεταξύ τους στον εικοστό τρίτο γύρο της La Liga.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ανακτά σιγά σιγά τη βέλτιστη κατάσταση. Αυτό μαρτυρούν οι πρόσφατες νίκες της επί της Έλτσε (3:2), της Μαγιόρκα (1:0) και της Αλαβές (1:0), καθώς και οι ισοπαλίες 1:1 με τη Σεβίλλη και 1:1 με τη Γρανάδα. Ένα αήττητο σερί άνω του ενός μήνα οδήγησε τους Μπλαουγκράνας να ανεβαίνουν στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 32:23.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι αριθμοί της Ατλέτικο είναι λίγο πιο καλοί: τέταρτη θέση, 36 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 36:26. Κάτι που σαφώς δεν ανταποκρίνεται στο στάτους της ως νυν πρωταθλήτριας. Από την άλλη, μετά τις ήττες από τη Σεβίλλη (1:2) και τη Γρανάδα (1:2), οι «στρωματάδες» έδειχναν αρκετά καλά με φόντο τις Ράγιο Βαγιεκάνο (2:0), Βιγιαρεάλ (2:2) και Βαλένθια (3: 2).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, κανείς δεν θα ρισκάρει σε αυτό το ζευγάρι, αφού το τίμημα ενός λάθους εδώ είναι πολύ υψηλό. Έτσι η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα περιοριστούν σε δύο εύστοχα σουτ το πολύ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *